Menu
in

Italia: fetiță de 17 luni arsă cu spray deodorant de mama sa: ”Nu credeam că o să-i fac rău, îmi pare rău”

Italia: fetiță de 17 luni arsă cu spray deodorant de mama sa. În timpul interogatoriului în fața judecătorului, femeia a recunoscut faptele. Fetița a fost încredințată serviciilor sociale și se află încă în spital, scrie milano.corriere.it.

”Nu am crezut că îi fac rău, regret, dar nu am crezut că sunt responsabilă de faptul că este bolnavă”, a declarat mama anchetatorilor.

Citiți și: Caz incredibil la Monza: bărbat depistat cu două soții cu care avea șase copii: una dintre ele și trei copilași ținuți într-un garaj

Italia: fetiță de 17 luni arsă cu spray deodorant de mama sa:

Astfel, în esență, recunoscând faptele, femeia de 29 de ani care a ajuns în închisoare, în ancheta Brigăzii Mobile din Milano, pentru rele tratamente în formă agravată asupra fiicei sale de 17 luni, s-a justificat.

Femeia, potrivit anchetei desfășurate de procurorul Pasquale Addesso, a pulverizat spray deodorant la mică distanță, provocând răni și arsuri pe pielea fetiței. Fetița a fost internată în trei spitale în ultimele cinci luni.

Medicii și-au dat seama că acele leziuni ar fi putut fi provocate de mamă. Anchetatorii au amplasat la acel moment micro-camere care au înregistrat momentele în care femeia i-a provocat copilului acele leziuni.

Se cere expertiză psihiatrică

În interogatoriul în fața judecătorului, femeia de 29 de ani, apărată de avocații Vincenzo Sparaco și Emmanuele Panza, a explicat, de asemenea, că a fost urmărită de un psiholog. La dosar, deocamdată, nu există documente care să dovedească faptul că femeia suferea de vreo patologie psihică și că a fost mereu lucidă și „conștientă”, așa cum a scris gip-ul, în acțiunile sale.

Cu toate acestea, nu este exclus ca apărarea să depună o cerere de expertiză psihiatrică. Între timp, ea i-a cerut gip-ului ca o rudă să o plaseze în arest la domiciliu. În timp ce copilul a fost încredințat serviciilor sociale și se află încă în spital.

Ea este urmărită de Tribunalul pentru Minori, care va trebui să evalueze, de asemenea, dacă tatăl este apt să păstreze fiica, după ce va fi externat. Între timp, procuratura va achiziționa toată documentația medicală, inclusiv în legătură cu internările și tratamentele anterioare în alte spitale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version