in

Caz incredibil la Monza: bărbat depistat cu două soții, cu care avea șase copii: una dintre ele și trei copilași ținuți într-un garaj

ItaliaCaz incredibil la Monza: bărbat depistat cu două soții. Erau încuiați în garajul de la subsol. O ușă suspendată de culoare verde. Garajul numărul 69. Înăuntru, câteva sticle de apă minerală, o mulțime de vechituri și câteva pături vechi pentru a transforma podeaua de beton într-un pat împotriva frigului timpuriu.

Carabinierii i-au găsit pe toți acolo, în acel infern de cincisprezece metri pătrați în care trăiau, se pare, de cel puțin două săptămâni, scrie Corriere della Sera. Mama în vârstă de 33 de ani și cei trei copii mici ai săi: nouă, șapte și trei ani. O încăpere insalubră care devenise o casă ascunsă pentru o familie clandestină.

Pentru că acea mamă și cei trei copilași ai ei trebuiau să rămână un secret, iar dacă nu ar fi fost intervenția militarilor, cine știe când și-ar fi dat seama cineva că din acel garaj, atât de asemănătoar cu toate celelalte, trăiau o femeie cu trei copii.

Citiți și: Judecătorii italieni au decis: copiii nu pot fi obligați să-și vadă bunicii. ”O relație nedorită nu poate fi impusă”

Caz incredibil la Monza: bărbat depistat cu două soții

Dar mai mult decât descoperirea, ceea ce i-a șocat pe anchetatori, ceea ce i-a catapultat ieri după-amiază în această poveste de mizerie și marginalizare, a fost motivul acestei vieți clandestine. Soțul femeii, un egiptean în vârstă de 50 de ani, a ținut ascunsă existența femeii și a copiilor ei de toată lumea.

Pentru că, în realitate, aceea era a doua lui familie, iar cu o altă soție avusese deja trei copii, aproape de aceeași vârstă cu micuții din garaj. Două relații asupra cărora carabinierii companiei Monza, conduși de căpitanul Enrico Vecchio, încearcă acum să facă lumină.

Suspiciunea este că avem de-a face cu un caz de „poligamie”. Dar va fi nevoie de câteva zile pentru a clarifica toate aspectele juridice și birocratice. Între timp, bărbatul în vârstă de 50 de ani a fost reținut la cazarmă până dimineața târziu, în așteptarea magistratului care va decide ce măsuri să ia împotriva lui.

Pe cealaltă soție o bătea

Pentru că povestea familiei clandestine se împletește cu o altă afacere, aceeași care i-a determinat pe carabinieri să intervină ieri după-amiază, în jurul orei 14.30, în cartierul de locuințe din Via Giotto.

Apelul la 112 a fost făcut de „prima” soție a bărbatului în vârstă de 50 de ani, o conațională de 47 de ani care locuiește în imobil împreună cu cei trei copii ai săi. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, avea un ordin de îndepărtare din casa familiei pentru rele tratamente. Un ordin emis în urmă cu aproximativ un an, când femeia și copiii ei au raportat violența bărbatului.

Așa că, ieri după-amiază, când soțul a apărut în via Giotto, femeia a sunat la carabinieri. Bărbatul a plecat înainte de sosirea militarilor, dar în câteva minute, o mașină de patrulare a reușit să dea de urma lui nu departe. Bărbatul de 50 de ani era agitat, confuz.

Acesta a povestit despre probleme financiare și despre o stare de sărăcie. Conducea o mică firmă de curățenie, aceeași care se ocupa de locuințele sociale din Monza. Carabinierii au descoperit că, în ultimele zile, acesta a ocupat o boxă în interiorul complexului din via Leon Battista Alberti, în apropiere de apartamentele consiliului din via Giotto.

Ținuți în condiții inumane

O ”cutie” care a aparținut de fapt primei sale soții. Acolo, odată deschisă ușa de sus, carabinierii au găsit cea de-a doua familie. Micuții și femeia au fost salvați de 118 din Monza și duși la spitalul din San Gerardo pentru câteva verificări. Starea lor nu este optimă, dar cei mici sunt bine.

Nu este clar de cât timp locuia familia în acel garaj. Potrivit carabinierilor, localul era ocupat de cel puțin două săptămâni. Înăuntru era doar lumina unei lămpi, nimic altceva. Prima soție a spus că nu a știut niciodată despre cea de-a doua viață a femeii și a soțului ei. Dar anchetatorii nu renunță la acest lucru.

Cert este că relațiile cu bărbatul de 50 de ani sunt încă tensionate. În timp ce era dus la secția de poliție de către carabinieri, bărbatul i s-a adresat femeii, mimând că îi taie gâtul cu o mână.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.7]
Primele paste cu făină de greieri în Italia

Ajung la supermarket primele paste italiene făcute cu făină de greieri: acestea sunt

Cresc prețurile la carburanți în Italia

„Până la 2,5 euro pe litru” Benzină, încep din nou creșterile de preț în Italia