in

Italia, fura curent de la primărie pentru a-și încărca mașina electrică, român denunțat de carabinieri – VIDEO

Italia, fura curent de la primărie pentru a-și încărca mașina electrică. Carabinierii de la Compania Vergato au denunțat un bărbat de 46 de ani, de origine romană, necăsătorit, lucrător de birou, deja cunoscut de poliție, acuzat de infracțiunea de furt calificat în formă continuată.
>>> Români prinși la furat în zonele inundate din Italia: „Șacalii inundației”

Italia, fura curent de la primărie pentru a-și încărca mașina electrică

S-a întâmplat pe 23 mai, când s-a prezentat la carabinieri un responsabil al biroului tehnic al unei comune din Apenini, care le-a spus soldaților că o mașină electrică albă marca Tesla a fost folosită, fără autorizație și în mai multe rânduri, pentru furnizarea de energie electrică.

În jurul orei 13.00, militarii, care erau angajați într-un serviciu de control teritorial, au constatat că, chiar și în acea împrejurare, mașina electrică semnalată era conectată ilegal la o priză industrială aparținând municipalității. Imediat după ce au efectuat verificări, militarii au constatat că contorul municipalității funcționa în mod regulat și că autoturismul, conectat ilegal la o priză industrială, absorbea energie electrică.
>>> Restaurant în centrul Romei, un chelner și-a violat colega de serviciu pentru a câștiga un pariu: 5 ani de închisoare

În urma vizionării imaginilor de supraveghere video ale municipalității din zonă, carabinierii au constatat că același autoturism efectuase aceleași acțiuni ilegale, în total de patru ori, la ore și în zile diferite, în zilele precedente.

Proprietarul, care a fost depistat la scurt timp după aceea, s-a deconectat imediat de la priza electrică, spunându-le polițiștilor că o persoană din sat îi spusese că o poate folosi pentru a-și reîncărca mașina electrică. Această versiune era în mod clar falsă, motiv pentru care bărbatul de 46 de ani a fost reclamat autorităților judiciare.

sursa: renonews.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
I-a smuls cu dinții o bucată de nas

Un român a smuls cu dinții o bucată din nasul fostei soții: condamnat la 4 ani

Tragedie Roma băiețel murit înecat piscină

Tragedie la Roma: un băiețel de trei ani a murit înecat în piscină, alarma dată cu întârziere