in

Un român a smuls cu dinții o bucată din nasul fostei soții: condamnat la 4 ani

I-a smuls cu dinții o bucată de nas

I-a smuls cu dinții o bucată de nas, român condamnat la Agrigento. Judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Agrigento, Iacopo Mazzullo i-a aplicat o pedeapsă de 4 ani de închisoare unui român de 46 de ani, rezident în Favara, pentru că i-a mușcat o parte din nasul fostei sale soții. Inculpatului i s-au recunoscut circumstanțele atenuante generice. Au fost acceptate cererile procurorului, care ceruse o pedeapsă de patru ani de închisoare.

I-a smuls cu dinții o bucată de nas

Potrivit celor reconstituite la proces, În noiembrie 2021, bărbatul s-a dezlănțuit contra femeii în vârstă de 42 de ani, după ce „a găsit-o într-o poziție intimă cu fiul”, rezultat dintr-o relație anterioară, scrie agrigentooggi.it. Iniția, știrea arestării vorbea de faptul că bărbatul ar fi încercat să o violeze pe femeie, și la rezistența acesteia, i-a mușcat nasul. Mai multe detalii >>> A încercat să-și violeze fosta soție și i-a smuls vârful nasului cu dinții: român arestat la Favara

Cert este că bărbatul i-a rupt cu dinții vârful nasului. Femeia a fost transportată la camera de urgență a spitalului „San Giovanni di Dio” din Agrigento, unde medicii au diagnosticat „mutilarea vârfului nasului” și au internat-o cu un prognostic rezervat. Ea va rămâne probabil cu desfigurare permanentă. Plângerea a dus la judecată cu o cerere de procedură simplificată, care s-a încheiat cu o pedeapsă de patru ani de închisoare.
>>> Italiancă bătută de iubitul român, mama agresorului: „Ți-a rupt doar nasul, din dragoste”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Șofer de tir găsit mort în cabina sa în Italia

Șofer de tir găsit mort în cabina sa într-o parcare din Italia. „I s-a făcut rău în somn”

Italia fura curent primărie încărca mașina electrică

Italia, fura curent de la primărie pentru a-și încărca mașina electrică, român denunțat de carabinieri – VIDEO