in

A încercat să-și violeze fosta soție și i-a smuls vârful nasului cu dinții: român arestat la Favara


Violență șocantă la Favara, în provincia Agrigento. A încercat să-și violeze fosta soție, ea a opus rezistență, atunci el i-a smuls vârful nasului cu dinții.

El merge să-și viziteze fosta soție și încearcă să o violeze, dar ea, o româncă de 42 de ani care locuiește la Favara, are puterea să-l respingă.

Bărbatul, un muncitor de 44 de ani, român, nu se lasă însă bătut și văzând rezistența primei devine furios și îi smulge violent vârful nasului cu o mușcătură.

La fața locului au intervenit carabinierii locației Favara, coordonați de comandamentul companiei Agrigento, alertați de vecini.

Femeia a fost transportată la camera de urgență a spitalului „San Giovanni di Dio” unde medicii au diagnosticat „mutilarea vârfului nasului” și au internat-o cu un prognostic rezervat. Femeia de 42 de ani va rămâne probabil cu cicatrici, dar nu este în pericol de moarte.

Verona, bătrână de 79 de ani jefuită și violată de un moldovean de 20 de ani

Fregene, se îmbată și își violează partenera, român de 35 de ani arestat

Bărbatul de 44 de ani a fost arestat în flagrant și este cercetat pentru tentativă de viol și vătămare corporală foarte gravă. Carabinierii fac cercetări pentru a reconstrui exact ce s-a întâmplat și încearcă să înțeleagă dacă în trecut au avut loc alte tentative de viol, niciodată semnalate de femeie, scrie Il Giornale di Sicilia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
roman ars de viu toscana

Toscana, român ars de viu în rulota în care locuia. ”Era un om frumos”

valul cinci europa

Europa, sub al cincilea VAL al pandemiei: «A pornit cu viteza FULGERULUI»