in

Verona, bătrână de 79 de ani jefuită și violată de un moldovean de 20 de ani

Violată și jefuită, la vârsta de 79 de ani, de un moldovean în vârstă de 22 de ani care, în noaptea dintre sâmbătă și duminică, i-a spart apartamentul de la primul etaj dintr-un imobil din Verona, lângă Fiera.

Trecând prin balconul bucătăriei, s-a dus peste femeie în dormitor. S-a băgat în pat lângă ea, fără să scoată un sunet.

Întins pe pat lângă ea, a scos micul cuțit pe care l-a ținut în buzunar și a trezit-o, atingându-i gura cu lama rece mai întâi, apoi gâtul și brațele, iar în cele din urmă buzele.

Pentru a o intimida, să tacă, să nu țipe, să nu reziste, scrie Corriere del Veneto.

Momente de teroare

Ea, în vârstă de 79 de ani singură în casă, în acele momente interminabile care nu au trecut niciodată, nu putea decât să țină ochii larg deschiși de groază.

Bătrâna spera doar că intrusul va pleca cât mai curând posibil, apucând probabil cele câteva bunuri avea acasă fără să o rănească.

El a vrut doar să dispară cât mai curând posibil, dar, din păcate, erau mult mai multe în capul acelui moldovean de 22 de ani, fără cazier, care ajunsese în Italia de patru luni, cu un loc de muncă ilegal ca montator de mobilă care i-a adus două mii de euro pe lună.

„Dezbracă-te, trebuie să faci dragoste cu mine”, a spus el în italiană cu accent din Europa de Est.

Imobilă, neajutorată, terorizată, bătrâna nu s-a mișcat. Nici o femeie nu ar fi putut face asta. Așa că a decis să facă totul singur: și-a dat jos pantalonii, i-a scos pijamalele, s-a întins peste corpul pensionarei.

Agresivitate rece

Nu este nevoie să ne oprim asupra detaliilor agresiunii sexuale îngrozitoare căreia i-a fost victimă femeia în vârstă de 79 de ani, în noaptea dintre sâmbătă și duminică, în apartamentul ei din oraș, pe Via Manassero, în cartierul Santa Lucia.

Suntem aproape de Fiera: în apropiere, tânărul moldovean de 22 de ani care a profitat fără scrupule de pensionară și apoi a jefuit-o stătea de câteva luni la un român.

Puterea de a denunța

Un coșmar nesfârșit, pe care femeia de 79 de ani a găsit totuși puterea de a-l denunța imediat, oferind poliției detalii decisive.

Atacatorul se află acum în închisoare, unde va rămâne cu siguranță mult timp, în ciuda absenței cazierului.

Victor Boldurat, acesta este numele arestatului, a refuzat să vorbească în fața judecătorului de instrucție Carola Musio.

Rămâne un mister ceea ce l-a determinat să se comporte cu atâta cruzime asupra pensionarei.

El a abuzat-o cu forța, ținându-i gura închisă, cuțitul lui îndreptându-se spre gât, fără să țină cont de geamătele ei dureroase.

Apoi a rugat-o rece, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, să-i dea niște bani și să-i spună codul PIN al bancomatului său.

Ea, tenace și curajoasă, a refuzat, răspunzând că trebuie să bea apă.

Se simțea rău, dar nu a cedat.

Moldoveanul i-a luat geanta și a scotocit în sertare reușind să găsească două ceasuri și cincizeci de euro în numerar, cardul de sănătate, un teanc de bilete de autobuz, două sticle de bitter.

Italiancă violată și lăsată să moară într-un tunel, român condamnat la 11 ani închisoare

Salvarea

Când a plecat, după ce a violat-o și a jefuit-o, a lăsat-o în stare gravă și rănită: bătrâna, în cele din urmă, cu toată disperarea pe care o avea în corpul ei, a putut țipa fără să se teamă de consecințe.

Ea a cerut ajutor fiicei sale și ginerelui care locuiesc pe același palier, așa că salvarea și poliția au sosit imediat. Înainte de a fi dusă la spital, unde au fost găsite răni care ar putea fi vindecate în 21 de zile, femeia de 79 de ani l-a descris pe atacator. Acesta a fost arestat de către agenți la scurt timp, în timp ce rătăcea, cu lucrurile furate victimei asupra lui.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
soferi romani nu vor vaccin în Italia

Confindustria Italia: „Șoferii de camion români cred cu seriozitate că vaccinul îi omoară”

doroftei canada

Leonard Doroftei, stabilit în Canada, amintiri din România: „Eram cerșetor”