in

Leonard Doroftei, stabilit în Canada, amintiri din România: „Eram cerșetor”

Leonard Doroftei, 51 de ani a părăsit România în vara anului 2019, pentru a se stabili cu familia sa în Canada. Acolo, fostul pugilist lucrează ca antrenor la o sală de box, însă recent s-a apucat și de afaceri.

Fostul campion a dezvăluit că a început să investească în domeniul imobiliar, acolo unde deja se bucură de rezultate pozitive. De asemenea, Doroftei a vorbit despre plecarea din România şi despre cât de dot îi este de ţara natală.

Sportivii mari ai României au ajuns SĂ FURE: Fost campion mondial la box, arestat pentru furt la Roma

Însă fostul sportiv nu poate uita tratamentul la care a fost supus de autorități pe vremea când avea un restaurant în Ploiești.

„N -aș fi plecat niciodată. Dar acolo trebuie să fi un adevărat șacal ca să răzbești. M-a durut când, la un moment dat, parcă eram considerat un cerșetor. Și n-am cerut niciodată cuiva ceva. Dar pe banii tăi să fi văzut așa, e dureros.

Eu cred că dacă dacă vin acum în țară, nu mai plec. Atât de mult îmi lipsesc oamenii de acolo. Atât de mult îi iubesc oe românii mei. Bine măcar că aici, în Canada, sunt înconjurat de români. Mă simt că acasă”, a spus Doroftei pentru Prosport.

Pe lângă afacerile imobiliare din Canada, Doroftei lucrează ca antrenor la o sală de box.

„E un domeniu în care am căutat să investesc. E destul de bine. Nu mă plâng”, a spus Doroftei pentru Prosport.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 33 In medie: 4]
a escrocat o batrana din Italia

Verona, bătrână de 79 de ani jefuită și violată de un moldovean de 20 de ani

gravida ignorata medici

Ignorată de medici. Însărcinată în 8 luni şi 2 săptămâni, a murit odată cu pruncul din pântec