in

Italiancă violată și lăsată să moară într-un tunel, român condamnat la 11 ani închisoare

Ambii inculpați români au fost condamnați în procesul privind moartea lui Anna Carlini, femeia de 33 de ani, suferindă de probleme psihice, care a murit în august 2017 în pasajul subteran de la gara Pescara, după ce a fost violată.

Tribunalul din Pescara l-a condamnat pe Nelu Ciuraru la 11 ani și 6 luni de închisoare pentru viol și neacordarea primului ajutor agravată și la 2 ani pe Robert Cioragariu, acuzat doar de a doua infracțiune. Procurorul Rosangela Di Stefano ceruse 14 ani pentru Ciuraru și 3 ani pentru Cioragariu. Motivele sentinței vor fi anunțate pe 1 februarie.

Anna Carlini a fost găsit moartă la Pescara în noaptea dintre 30 și 31 august 2017. La început s-a crezut că a fost vorba de o sinucidere. După un an e investigații, s-a descoperit că a fost violată și lăsată să moară de doi români.

”Pe data de 30 august, sora mea, Anna, a fost la spital și a fost controlată de o doctoriță. Sora mea era cunoscută deoarece era în tratament pentru niște probleme psihiatrice, dar nimeni nu ne-a avizat despre asta.

După vizită a plecat și după câteva ore a fost găsită moartă la Pescara, de nerecunoscut, acoperită cu o pătură, într-un tunel din apropierea gării.

Dacă ar fi fost reținută la spital, așa cum ar fi trebuit, sau ne-ar fi chemat pe vreunul dintre noi, în loc să îi dea drumul singură, sora mea ar fi fost cu siguranță în viață la ora asta.

În acea zi a plecat de la spital și s-a dus sau a fost dusă în acel tunel unde era doar degradare, mizerie, prostituție și multe altele”, a declarat Isabella Martello, sora Annei.

„Sora mea nu s-a sinucis, ci a fost omorâtă. Sora mea nu frecventa acele locuri, cum mulți au afirmat atunci. Nu bea alcool, dar era o persoană care suferea de probleme psihice și câteodată pleca de acasă, dar de fiecare dată se întorcea însoțită de forțe de ordine sau de vreo rudă. De data aceasta, pe 31 august, a fost găsită moartă și fusese omorâtă, nu s-a sinucis.”

Femeia a fost violată după ce și-a pierdut cunoștința, fiind incapabilă să reacționeze. Dacă cei doi români, în loc să abuzeze de ea, ar fi cheat ajutoare, s-ar fi salvat.

«Au târât-o în tunel, au făcut-o să bea și apoi au violat-o – acuză Isabella – Ea nu consuma alcool și în acel tunel nu intrase până atunci.»


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”Bijuterie pe patru roţi”, căutată de autoritățile din Italia și Elveția, descoperită de poliţiştii de frontieră români

jurnalista craiova1

Mesajul disperat al unei jurnaliste din Craiova a cărei mamă a murit de COVID-19: «Este inuman să nu mă lasaţi să o conduc pe ultimul drum»