in

”Bijuterie pe patru roţi”, căutată de autoritățile din Italia și Elveția, descoperită de poliţiştii de frontieră români

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Lexus, căutat de autoritățile din Italia și Elveția, care figurează în bazele de date ca fiind semnalat furat. Impresionați de valoarea mașinii, în comunicatul de presă au denumit-o ”Bijuterie pe patru roţi”

În ziua de 04 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu dublă cetățenie, română și R.Moldova, în vârstă de 40 de ani, care conducea un autoturism marca Lexus.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză,  poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalări introduse de autoritățile din Italia, respectiv Elveția.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna februarie a.c., din Polonia, în urma consultării unui site de vânzări auto și că a plătit suma de 23.000 de euro. Acesta a mai declarat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul în cauză este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.  

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de furtiar autoturismul, în valoare de  240.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia beat și drogat la volan, a ucis doi oameni, un român și un italian, condamnat la 9 ani închisoare

Italiancă violată și lăsată să moară într-un tunel, român condamnat la 11 ani închisoare