in

Italia beat și drogat la volan, a ucis doi oameni, un român și un italian, condamnat la 9 ani închisoare

A condus mașina într-o stare de intoxicație alcoolică și sub influența cocainei și s-a ciocnit cu o motoretă, provocând moartea a două persoane.

Mirco Cavuto, italian de 34 de ani din Tollo (Chieti), acuzat de omor rutier cu agravanta de culpă conștientă, a fost condamnat la nouă ani de închisoare în procesul desfășurat cu procedură simplificată de Tribunalul din Chieti.

Bărbatul, explică Ansa, a primit interdicție permanentă de a ocupa funcții publice, iar permisul său de conducere a fost revocat.

Accidentul datează din 10 iunie 2018, pe șoseaua dintre Chieti și Tollo, în direcția Canosa Sannita: bărbatul de 34 de ani călătorea cu un Alfa Romeo Mito cu o viteză cuprinsă între 90 și 100 de kilometri pe oră, unde limita este de 50 de kilometri pe oră, și a intrat pe banda opusă, unde s-a ciocnit cu un moped.

Impactul i-a ucis pe Lorenzo Polidori, în vârstă de 25 de ani, care călătorea în mașină cu el, și pe Sebastian Bogdan Draga, român în vârstă de 18 ani, care conducea motoreta.

Bărbatul a fost condamnat, de asemenea, la plata despăgubirilor în proceduri separate părinților lui Draga, care s-au constituit parte civilă, și tot ca despăgubire, va trebui să plătească 5.000 de euro Asociației Susținătorilor și Prietenilor Poliției Rutiere, care s-a constituit parte civilă .

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cresc infecțiile în Italia, peste 30.000 cazuri azi, decesele staționare. Expert: „Restricții aplicate târziu”

”Bijuterie pe patru roţi”, căutată de autoritățile din Italia și Elveția, descoperită de poliţiştii de frontieră români