in

Italia introduce un ”pașaport verde” digital pe 1 iulie. ”Suntem mulțumiți de rezultatele versiunii europene pe care am testat-o deja”

Italia introduce un „pașaport verde” digital pe 1 iulie. Acesta este un certificat care poate fi obținut după a doua vaccinare împotriva coronavirusului sau după un test negativ.

„Suntem mulțumiți de rezultatele versiunii europene pe care am testat-o deja”, a declarat ministrul responsabil pentru digitalizare, Vittorio Colao. Cei care au fost vaccinați de două ori ar trebui să primească o notificare pe o aplicație, a spus acesta. Certificatul este dat și cetățenilor italieni care pot prezenta un certificat de recuperare de la coronavirus.

Toate cele 20 de regiuni ale Italiei au fost galbene pe semaforul național CoV de ieri. De la 1 iunie, Friuli-Veneția Giulia, Sardinia și Molise vor fi declarate regiuni albe cu măsuri minime de CoV. De la 7 iunie, Abruzzo, Veneto și Liguria vor deveni, de asemenea, regiuni albe.

Acum, țara se gândește să reducă restricțiile suplimentare. La mijlocul lunii iulie, cerința de a purta măști în aer liber ar putea fi abolită, a declarat președintele institutului științific CTS, Franco Locatelli, care sfătuiește guvernul cu privire la modul de a face față pandemiei.

Începând cu 15 iunie, nunțile și alte recepții pot fi organizate din nou. CTS este de acord să nu mai limiteze numărul de oaspeți la recepțiile în aer liber și să stabilească o cotă maximă numai pentru evenimentele interioare.

În Austria, ministrul turismului Elisabeth Köstinger (ÖVP) a salutat deja introducerea „Green Pass” în țara vecină. Factorul decisiv este că acest lucru „poate fi citit în toată Europa, ceea ce este deosebit de important pentru o țară turistică precum Austria”, a spus Köstinger într-o declarație trimisă APA.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2]
ion dichiseanu fiica

Fiica lui Ion Dichiseanu, acuzații de malpraxis pentru medicii care l-au tratat pe actor: «Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că are cancer»

Italia se îndreaptă spre normalitate, iată de când vrea să renunțe la mască, chiar și în interior