in

Fiica lui Ion Dichiseanu, acuzații de malpraxis pentru medicii care l-au tratat pe actor: «Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că are cancer»

Ion Dichiseanu s-a stins din viaţă la 87 de ani, asta după mai bine de trei luni în care a stat internat la Spitalul Floreasca. Familia face acuzaţii grave legate de cauza morţii marelui actor. Fiica acestuia a mărturisit, înainte ca tatăl ei să moară, că starea sa de sănătate s-ar fi agravat ca urmare a unei erori medicale.

„Din păcate, există şi medici mai puţini pricepuţi. Şi în profesia aceasta trebuie să ai har, ca în orice profesie pe care o practici cu sufletul. S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT (computer tomograf).

(…) S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (…) Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap (…) Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie.

(…) Acel CT a fost interpretat nu foarte concludent, diagnosticul şi rezultatul, iar mai apoi, să merge la un mare profesor. Nu îi spun numele, dar aş vrea să nu las lucrurile aşa” spunea Ioana Dichiseanu.

Mai precis, un diagnostic care se pare că a fost greștit a dus la trimiterea actorului pentru biopsie, într-o clinică privată, unde ar fi contactat o bacterie extrem de gravă, care ar fi dus la moartea actorului.

De asemenea, fiica regretatului actor a declarat că vrea să se consulte cu un avocat, în cazul în care ar putea să pornească o acţiune în instanţă pentru malpraxis.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
boli_psihice

COVID şi sănătatea mintală: «Poate să declanșeze o boală psihică». Sunt afectaţi şi cei care nu au fost infectaţi

Italia introduce un ”pașaport verde” digital pe 1 iulie. ”Suntem mulțumiți de rezultatele versiunii europene pe care am testat-o deja”