in

Italia, lege împotriva folosirii telefonului de către copii, părinții pot primi amenzi de până la 1.500 de euro

Un grup de deputați italieni a depus un proiect de lege la Camerei Deputaților pentru a restricționa sever utilizarea smartphone-urilor și tabletelor în rândul copiilor cu vârsta sub doisprezece ani.

Părinții care nu respectă reglementările se pot aștepta la amenzi cuprinse între 300 și 1.500 de euro. Conform proiectului, o interdicție absolută a utilizării dispozitivelor electronice ar trebui să se aplice în primii trei ani din viața copilului.

Cu vârsta cuprinsă între patru și doisprezece ani, copiii ar trebui să poată folosi smartphone-uri și tablete, dar cu o limită de timp și sub supravegherea unui adult. Proiectul a fost semnat, printre alții, de fostul ministru al educației, Lorenzo Fioramonti, care, cel mai recent, a numit smartphone-urile din buzunarele elevilor „arme”.

Utilizarea dispozitivelor electronice duce la probleme de învățare și dificultăți în dezvoltarea limbajului, au susținut parlamentarii care susțin propunerile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mitropolitul Iosif: „Străinătatea îl face pe om să-l caute pe Dumnezeu. Fără Dumnezeu omul nu poate trăi printre străini.”

romanca moarta italia

O româncă a murit în Italia, în ziua de Paște, după zece zile de chin. Femeia a lăsat în urmă trei copii