in

Italia, 2.254 de medici și stomatologi au fost suspendați, nu sunt vaccinați împotriva corona

În Italia, 2.254 de medici și stomatologi au fost suspendați de la muncă pentru că nu au fost vaccinați împotriva virusului corona. Acest lucru a fost anunțat astăzi de Asociația Națională de Medicină și Stomatologie (FNOMCeO), anunță ANSA.

Acești medici nu au încărcat încă nicio dovadă a vaccinării în sistemul uniform de înregistrare digitală și nu mai pot lucra. În Italia, vaccinarea este obligatorie în sistemul de sănătate din aprilie 2021.

Numărul persoanelor suspendate continuă să crească. În noiembrie 2021, camera a raportat 1.656 de cazuri și, de fapt, a sperat ca tot mai mulți medici să fie vaccinați.

2.254 de medici și stomatologi au fost suspendați

Un total de 29.972 de medici au în prezent un registru de vaccinare CoV incomplet, după cum a raportat FNOMCeO. 

În această grupă sunt însă incluși și alte categorii. Aici sunt cei care trebuie să aștepte o doză de vaccin pentru că se recuperează. Dar și care au fost vaccinați în străinătate sau care nu pot primi un vaccin din motive de sănătate.

Pe lângă medicii suspendați, din sistemul de sănătate din Italia lipsesc și alți mii de angajați. Aproximativ 6.000 de asistente medicale sunt suspendate în prezent pentru că nu au fost vaccinate. 

Din februarie, vaccinările sunt obligatorii pentru italienii cu vârsta peste 50 de ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]
accident copil Torino

Torino, un copil de 2 ani a căzut de la etajul opt. „Era un copil frumos”

familie intoxicata asti

Asti, familie de români intoxicată de monoxid de carbon: soțul moare, soția și fiul internați în spital