in

Italia, merge pe șine și provoacă întârzierea a douăzeci de trenuri: român acuzat de întreruperea unui serviciu public

Italia, merge pe șine și provoacă întârzierea a douăzeci de trenuri. Protagonistul acestei povești este Florin Tudor Ioma, un cetățean român, care la 5 iunie 2018 a pornit la drum pe traseul dintre Spresiano și Treviso. Intenția sa era să ajungă la Brescia și să facă acest lucru pe jos, scrie trevisotoday.it.

El este acuzat de întreruperea unui serviciu public, dar faptele nu sunt pasibile de urmărire penală, deoarece inculpatul nu are cunoștință despre procedurile în curs de desfășurare. Întrucât inculpatul este de negăsit, procedura este „înghețată” până la găsirea omului.

Citiți și: Torino, un bărbat a căzut de pe acoperișul unei clădiri istorice, pe mesele din fața unui bar

Italia, merge pe șine și provoacă întârzierea a douăzeci de trenuri

Florin Tudor Ioma, un român în vârstă de 35 de ani, fusese trimis în judecată preventiv în urmă cu un an, sub acuzația de întrerupere a unui serviciu public. La 5 iunie 2018, acesta fusese prins fără bilet de către șeful de tren, venind dinspre Udine, în gara Spresiano.

Batjocorit și pus să părăsească trenul, românul spusese că trebuie să ajungă cât mai repede posibil la Brescia în acea zi. Așa că, neavând bani pentru a plăti călătoria, începuse să meargă pe jos de-a lungul căii ferate în direcția Treviso.

„Plimbarea” lui Tudor Ioma nu trecuse neobservată, dimpotrivă. De fapt, prezența sa provocase neplăceri trenurilor care treceau, atât în direcția Udine, cât și în direcția Veneția, în așa măsură încât trenurile, în număr de aproximativ douăzeci, avertizate că un bărbat se plimba pe șine, au fost oprite în stația de plecare, acumulând astfel o întârziere totală de aproximativ 22 de ore.

Doar intervenția poliției feroviare, care l-a interceptat la scurt timp după Spresiano, a evitat ceea ce ar fi putut să se transforme dintr-o poveste tragicomică într-o poveste polițistă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Cadavrul unui român sub un pod: descoperirea șocantă a unui trecător din Milano

Adio, permis de conducere vechi

„Să ne luăm la revedere de la permisul de conducere”. Cardul de plastic dispare, e revoluție