in

Torino, un bărbat a căzut de pe acoperișul unei clădiri istorice, pe mesele din fața unui bar

ItaliaUn bărbat în vârstă de 36 de ani a căzut de pe acoperișul unei clădiri istorice din Piazza Castello din Torino, la colțul cu Via Accademia delle Scienze, aterizând pe terasa barului Menodiciotto. S-a întâmplat ieri, marți, 28 februarie, în jurul orei 16.00, scrie torino.corriere.it.

Victima, în vârstă de 36 de ani, a aterizat pe mesele din fața barului: un singur client se afla acolo în acel moment. Unii martori au declarat că l-au văzut pe bărbat căzând și țipând. Datele personale ale victimei nu sunt cunoscute deocamdată. Nu sunt excluse un act voluntar sau un accident.

Citește și: Italia, român ”elegant, îmbrăcat tot în albastru și cu o pălărie albastră” salvat de la sinucidere: ”Părea a fi în transă”

Torino, un bărbat a căzut de pe acoperișul unei clădiri istorice

„Când l-am văzut intrând, era amețit și părea că a băut destul. Mi-a spus că avea o întâlnire aici. Probabil că a citit numele de pe plăcuța de înmatriculare de afară. Mi s-a părut ciudat, așa că am sunat la studio pentru a verifica. Când mi-au spus că nu știu cine este, m-am alarmat și am luat liftul pentru a-l căuta. Apoi, am descoperit că a căzut în exteriorul din față”.

Îngrijitorul clădirii din Piazza Castello este cel care povestește ultimele minute de viață ale bărbatului care a murit după ce a căzut de pe acoperiș. Din fericire, la mesele de la bar era doar o doamnă care aștepta. „Am oprit imediat o mașină de poliție. Era prima dată când îl vedeam pe bărbat”, au spus din spatele barului.

În geaca lui era ascunsă o cutie de vin în valoare de câțiva euro. Se bănuiește că victima este una dintre numeroasele persoane fără adăpost care trăiesc sub arcadele din centrul orașului. „În urmă cu două săptămâni am efectuat o inspecție împreună cu poliția în pivnițe. Am descoperit că înăuntru dormeau câteva persoane”, adaugă doamna din cușetă.

Poliția verifică traseul bărbatului pentru a afla de unde a căzut. La etajul al doilea, un apartament este în curs de renovare. „Nu a căzut de aici”, explică șeful de șantier. Potrivit îngrijitorului, bărbatul, probabil pentru a nu fi detectat, s-ar fi urcat pe schela care susține fațada curții interioare. „De acolo ar fi ajuns la o parte de pe acoperiș. Nu este prima dată când un vagabond intră în clădire pentru a încerca să fure ceva”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Italia: Răzvan Petrișor Andrieș murit accident

Italia: Răzvan Petrișor Andrieș a murit într-un accident cu motocicleta, ar fi împlinit 18 ani în luna iunie

Daniele Scardina s-a prăbușit după antrenament

Compion de box din Italia în comă: Daniele Scardina s-a prăbușit după antrenament