in

Italia, român ”elegant, îmbrăcat tot în albastru și cu o pălărie albastră” salvat de la sinucidere: ”Părea a fi în transă”

Italia, român salvat de la sinucidere. Episod dramatic duminică dimineață în gara Carrara-Avenza, unde o femeie, care a atras atenția țipând puternic, a reușit, și cu intervenția unor tineri, să zădărnicească sinuciderea unui bărbat, un român, care era deja întins pe șine la sosirea trenului, scrie lagazzettadimassaecarrara.it.

Era ”elegant, îmbrăcat tot în albastru și cu o pălărie albastră”, a povestit femeia, care inițial nu s-a gândit niciun moment că acel om avea intenții sinucigașe.

Citește și: Daniela, 56 de ani, a scos câinii la alergat în apropierea casei, omorâtă de un SUV parcat în pantă

Italia, român salvat de la sinucidere

„Era ora 10.30 astăzi (sâmbătă, n.r.), și-a început povestea femeia, „împreună cu fiica mea cea mică, Silvia, mergeam la gara Avenza pentru a lua trenul spre Livorno. Trebuie să mergem la spital să o vizităm pe mama mea, care este internată într-un salon.”

De fapt”, continuă ea, ”ar fi trebuit să mergem la gara Massa, dar în cele din urmă, și poate din noroc, am optat pentru Avenza. Gara este pustie, totul este închis, chiar și casa de bilete. Pe o bancă de pe al doilea peron erau așezați trei tineri de culoare. La primul peron, un alt tânăr, tot de culoare. Mai departe și singur, zărim un bărbat înalt, în jur de cincizeci de ani: elegant, îmbrăcat tot în albastru și cu o pălărie albastră. Avea fața distorsionată însă, părea că doarme în picioare. Și se clătina, ca o trestie în vânt”.

”Părea a fi în transă”

„Dintr-o dată s-a auzit chemarea metalică a trenului pe cale să sosească.Cu groază am observat că bărbatul înalt a coborât între șine și s-a întins pe șine: capul pe o bară și picioarele pe cealaltă, paralel.

Încep să țip și să strig după ajutor, dar atât băieții, cât și fiica mea au căști pe urechi, ascultă muzică și nu observă nimic. Țip din toți plămânii, în timp ce îmi flutur brațele spre cer, ca o furie invadată. Apoi cei patru își dau seama de evenimentul neplăcut și de pericolul iminent.

Se grăbesc între șine, îl ridică la propriu pe presupusul sinucigaș pe care îl așează pe peron, în timp ce eu sun la 113. Imediat după aceea, toată lumea sosește, inclusiv ambulanța și personalul medical, care se ocupă de omul care pare a fi într-o stare de transă, aproape în stare de ebrietate, bietul de el. Așa a vrut soarta, am mers la stația Avenza și acolo se aflau cei patru tineri de culoare, adevărați eroi, disprețuitori ai pericolului, care au salvat viața românului aflat în pragul a cine știe ce probleme. Pe scurt, sunt încă supărat, dar a ieșit bine, slavă Domnului. Din păcate, este adevărat că stația Carrara-Avenza este din ce în ce mai tristă, dezolantă și pustie. Lucruri sinucigașe”, conchide Cristina Fain.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
rugbistul Alberto Chatail mort subit

S-a simțit rău acasă, jucătorul de rugby Alberto Chatail moare la 25 de ani. „Nu putem înțelege ce s-a întâmplat”

Român beat la volan, accident grav la Monterotondo

Monterotondo, un român beat care „zbura” cu 150 km/h a provocat un accident teribil cu trei mașini, apoi a luat foc