in

Daniela, 56 de ani, a scos câinii la alergat în apropierea casei, omorâtă de un SUV parcat în pantă

ItaliaDaniela, 56 de ani, a scos câinii la alergat în apropierea casei, a fost omorâtă de SUV-ul parcat pe o pantă. Tragedia a avut loc în Missaglia, în zona Brianza din Lecco. Femeia locuia împreună cu soțul ei, un cunoscut om de afaceri local, și cu fiul lor. Daniela ar fi încercat să oprească mașina, suferind răni grave la nivelul abdomenului și al picioarelor, scrie milano.corriere.it.

Își luase câinii la alergat pe câmp în apropierea casei sale. Mașina a parcat pe o pantă. Brusc, vehiculul, o Toyota Land Cruiser, a început să se miște și a fost călcată de propria mașină. A murit la 24 de ore după accident într-un pat din secția de reanimare a spitalului din Varese.

Victima era Daniela Rodriguez, în vârstă de 56 de ani, o osteopatică din Missaglia, în zona Brianza din Lecco.

Citiți și: Șoc într-o localitate din Sardinia: o mamă și-a ucis fiica de 14 ani, apoi s-a aruncat de la etaj încercând să se sinucidă

Daniela, omorâtă de SUV-ul parcat pe o pantă

Tragedia a avut loc luni seara, la câteva sute de metri de vila în care femeia locuia împreună cu soțul ei, un cunoscut om de afaceri local, și cu fiul lor. Ea ajunsese pe Via dei Campi cu SUV-ul, cu cei doi pudeli la bord. Carabinierii urmează să stabilească dinamica exactă a accidentului.

Ea a coborât după ce a parcat: brusc, mașina grea a început să se deplaseze singură, probabil din cauza unei neintrări în viteză sau a frânei de mână, Daniela ar fi încercat să o oprească și a fost călcată, suferind răni foarte grave la nivelul abdomenului și al picioarelor.

Inițial conștientă, ea ar fi intrat apoi în stop cardiac. Personalul medical a reușit să o resusciteze. A fost transportată la spitalul din Varese și a murit marți după-amiază târziu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Săptămâna de lucru 4 zile Italia

Săptămâna de lucru de 4 zile în Italia: mai puține zile de concediu medical, angajații mai puțin stresați

bonus 991 euro Italia

Italia, vine bonusul de 991 de euro, dar numai pentru cei peste această vârstă: cine îl poate primi în 2023