in

Monterotondo, un român beat care „zbura” cu 150 km/h a provocat un accident teribil cu trei mașini, apoi a luat foc

Român beat la volan, accident grav la Monterotondo

Român beat la volan, accident grav la Monterotondo, în provincia Roma. A depășit două mașini cu 150 de kilometri pe oră și la revenirea din faza de depășire a lovit din spate un autoturism și a produs un incident în lanț, după care mașina lui a luat foc și a explodat. Românul a fost pozitiv la testul de alcool.

Citește și ➡ VIDEO șoc: Un român a căzut cu camionul de pe viaduct de la 20 metri înălțime, pe autostrada A6 din Italia

Român beat la volan, accident grav la Monterotondo

Depășește două mașini cu 150 de kilometri pe oră și lovește apoi două mașini, dintre care una a luat foc și una a ajuns în șanț. Traficul s-a blocat ieri pentru toată dimineața și la începutul după-amiezii în Monterotondo, din cauza unui accident în care au fost implicate trei mașini, din care au rezultat doi răniți în cod roșu, scrie Il Messaggero.

Un Opel Mokka condus de un tânăr de 20 de ani, L.B., român, cobora cu viteză spre Roma, nu departe de intersecția cu via Monte Sant’Ilario din Monterotondo. A depășit două mașini cu 150 de kilometri pe oră și la revenirea din faza de depășire s-a izbit de un autoturism, o Lancia Y, condusă de o femeie de 30 de ani din Monterotondo care intra pe via delle Fornaci.

Impactul a fost atât de violent încât mașina a zburat în șanț după ce s-a răsturnat. Imediat după aceea, Opel-ul a lovit un Smart condus de un bărbat de 50 de ani care circula pe via delle Fornaci în sens opus. Când șoferul a terminat în sfârșit cursa nebunească, mașina lui a luat foc și a fost complet distrusă.

Cirește și ➡ Daniela, 56 de ani, a scos câinii la alergat în apropierea casei, omorâtă de un SUV parcat în pantă

Șoferul avea o alcoolemie de 1,6

La fața locului pentru probe, poliția locală din Monterotondo. Polițiștii au efectuat alcooltestul româului, care a scăpat nevătămat și au constatat o cotă de 1,6 la mie. Așadar, acesta era în stare de ebrietate în timp ce conducea.

Femeia a fost internată în cod roșu la Sant’Andrea: a raportat o claviculă ruptă, vânătăi și traumatisme, dar fără a pune viața în pericol. Bărbatul de cincizeci de ani a ajuns în cod galben la Sant’Andrea. Ambii răniți sunt încă în stare de șoc de ceea ce s-a întâmplat, nu au avut timp să realizeze ce se întâmplă. Șoferul Opelului mergea atât de repede… Mașina care a luat foc a explodat.

La fața locului se aflau și carabinierii companiei Monterotondo și echipa detașamentului din apropiere al pompierilor Montelibretti. Drumul a fost închis circulației în timpul măsurătorilor efectuate de poliția municipală. Cozi lungi de trafic intens au ajuns la Roma din cauza continuării sondajelor. Mașinile au fost sechestrate pentru a reconstitui mai bine dinamica exactă a accidentului.

Citește și ➡ Italia, șofer de 40 de ani răpus de un atac de cord, camionul plin cu lichid inflamabil, reușește să se oprească înainte de a muri

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
roman salvat sinucidere

Italia, român ”elegant, îmbrăcat tot în albastru și cu o pălărie albastră” salvat de la sinucidere: ”Părea a fi în transă”

Și-a rănit partenera lovind-o cu un cutiț în stomac, în fața copilului, român arestat la Florența