in

Italia, șofer de 40 de ani răpus de un atac de cord, camionul plin cu lichid inflamabil, reușește să se oprească înainte de a muri

Italia, șofer de 40 de ani răpus de un atac de cord. A fost cuprins de o boală fatală în timp ce conducea, dar a avut luciditatea și promptitudinea de a evita un accident potențial catastrofal pe Autostrada del Sole, scrie corrieredelmezzogiorno.it.

Bărbatul a evitat astfel un accident care ar fi putut face multe victime. S-a întâmplat între Frosinone și Ceprano, în direcția sud. Giovanni Gaito, în vârstă de 40 de ani, era din Saviano, în provincia Napoli.

Citiți și: Daniela, 56 de ani, a scos câinii la alergat în apropierea casei, omorâtă de un SUV parcat în pantă

Italia, șofer de 40 de ani răpus de un atac de cord

Camionul său transporta un lichid inflamabil, dar, din fericire, șoferul a reușit să aducă vehiculul pe marginea carosabilului înainte de a-și pierde cunoștința. S-a întâmplat în seara zilei de joi, 23 februarie, pe tronsonul de pe A1 dintre Frosinone și Ceprano, în direcția sud. Pentru el, din păcate, nu a mai fost nimic de făcut: Giovanni Gaito, din Saviano (Napoli), în vârstă de 40 de ani, și-a pierdut viața.

Poliția rutieră a început să primească numeroase apeluri în jurul orei 19.30. Automobiliștii au semnalat un vehicul greu de marfă care circula în zig-zag în direcția Napoli. Manevrele nesigure au atras atenția și altor șoferi de camioane care, potrivit reconstituirii furnizate ulterior de poliția rutieră, au format un fel de „barieră” mobilă între camionul-cisternă care transporta lichid inflamabil și mașinile care veneau din spate. Astfel, șoferul autovehiculului de mare tonaj a reușit să tragă pe dreapta înainte de a muri.

Gestul eroic al lui Giovanni

Gaito, un bărbat în vârstă de 40 de ani din Saviano, în provincia Napoli, a fost probabil răpus de un atac de cord în timp ce conducea, dar cu toate forțele care îi mai rămăseseră a reușit să-i pună în siguranță pe ceilalți participanți la trafic.

La fața locului s-au deplasat pompierii din Frosinone, dar și serviciile de urgență 118, care nu au putut decât să constate decesul acestuia. Poliția rutieră a închis două benzi de circulație în direcția Napoli pentru a permite operațiunile de salvare. Măsura a dus la kilometri de ambuteiaje.

Moartea lui Gaito a zguduit comunitatea din Saviano, iar zeci de mesaje de condoleanțe au ajuns la familie pe rețelele de socializare. Bărbatul în vârstă de 40 de ani își lasă în urmă soția și cele două fiice.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
mostenire badanta

Italia, o bătrână i-a lăsat moștenire îngrijitoarei casa și conturile bancare, verii defunctei vor s-o deshumeze și contestă testamentul

Români în sclavie la ferme în nordul Italiei, arestați trei conaționali și un moldovean pentru angajare ilegală