in

Și-a rănit partenera lovind-o cu un cutiț în stomac, în fața copilului, român arestat la Florența

ItaliaȘi-a rănit partenera lovind-o cu un cutiț în stomac. Beat, el și-ar fi amenințat și apoi rănit partenera cu un cuțit de bucătărie în fața fiului lor de nouă luni. Femeia s-a refugiat în casa unui vecin și a sunat la poliție, scrie firenze.repubblica.it.

La sosirea polițiștilor, bărbatul român de 38 de ani ar fi pornit la atac, dar a fost oprit și arestat pentru abuz în familie. S-a întâmplat vineri seara, în suburbia Florenței.

Citește și: Italia, româncă terorizată de fostul soț, i-a dat foc la mașină: ”Mi-e teamă că ne va ucide pe mine și pe fetița mea”

Și-a rănit partenera lovind-o cu un cutiț în stomac

Femeia, care a fost transportată la spital a suferit o rană minoră, a fost externată cu un prognostic de 7 zile. De asemenea, femeia este originară din Europa de Est și le-ar fi spus ofițerilor că a suportat de ceva timp abuzurile partenerului ei. Din gelozie, bărbatul i-ar fi monitorizat toate mișcările și apelurile de pe telefonul mobil.

Adesea beat, acesta i-ar fi cerut de mai multe ori să întrețină relații sexuale, amenințând cu bătaia în caz de refuz. Femeia l-a iertat întotdeauna, inclusiv pentru că era dependentă financiar de el, un bărbat cu care a avut un copil în urmă cu nouă luni.

Noaptea trecută, tot potrivit reconstituirilor poliției, bărbatul, după ce s-a întors acasă aparent beat din nou, și-a insultat și amenințat partenera din gelozie. După ce a apucat-o de păr, el ar fi lovit-o în abdomen cu un cuțit de bucătărie.

Femeia s-a eliberat mușcându-și partenerul și a fugit, refugiindu-se în casa unui vecin. De acolo a sunat la 112. La fața locului au sosit mașini de poliție care au salvat-o pe femeie și au sunat la 118. Alții au pătruns în apartament, au luat băiețelul și l-au încredințat mamei sale.

La vederea ofițerilor, bărbatul de 38 de ani a luat-o razna, dar a fost oprit și arestat. El va trebui să răspundă și pentru vătămare corporală agravată, opunere de rezistență la un funcționar public și riscă o plângere pentru violență sexuală, în legătură cu unele episoade povestite de femeie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Român beat la volan, accident grav la Monterotondo

Monterotondo, un român beat care „zbura” cu 150 km/h a provocat un accident teribil cu trei mașini, apoi a luat foc

Braconieri români arestați în Italia

Pescuiau cu electroșocuri, patru români prinși cu o jumătate de tonă de pește la Fusignano