in

Italia: Răzvan Petrișor Andrieș a murit într-un accident cu motocicleta, ar fi împlinit 18 ani în luna iunie

Italia: Accident la Ghisalba, Răzvan Petrișor Andrieș a murit la 17 ani într-un accident de mașină și motocicletă. Victima locuia în Cortenuova, provincia Bergamo, și ar fi împlinit 18 ani în luna iunie. Impactul dintre cele două vehicule a avut loc ieri seară, pe strada Francesca, în jurul orei 23.45, scrie bergamo.corriere.it.

Citiți și: Italia, șofer de 40 de ani răpus de un atac de cord, camionul plin cu lichid inflamabil, reușește să se oprească înainte de a muri

Italia: Răzvan Petrișor Andrieș a murit într-un accident cu motocicleta

Răzvan Petrișor Andrieș, în vârstă de 17 ani, locuitor al comunei Cortenuova, a murit aseară (27 februarie) într-un accident rutier care a avut loc în jurul orei 23.45 pe drumul Francesca din Ghisalba.

Victima, de origine română, era elev la un liceu de agricultură și în timpul liber de la studii ajuta la o fermă din localitate. El ar fi împlinit 18 ani în luna iunie. Seara trecută se afla pe o motocicletă când, din motive încă neelucidate, a intrat în coliziune cu o mașină condusă de o tânără de 23 de ani, rezidentă în Ghisalba.

Potrivit unei prime reconstituiri, victima se deplasa în direcția Mornico, când a fost lovită frontal de mașina care circula din sens opus și se afla în depășire.

Impactul a fost atât de violent încât a distrus motocicleta și partea din față a vehiculului. La fața locului s-au deplasat carabinierii și pompierii de la stația din Bergamo și voluntarii de la Romano di Lombardia, care au asigurat vehiculele și au eliberat zona accidentului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.2]

Președintele Italiei, Sergio Mattarella, a decorat o tânără româncă pentru „angajamentul social și munca de voluntariat”

Torino bărbat căzut acoperișul clădiri

Torino, un bărbat a căzut de pe acoperișul unei clădiri istorice, pe mesele din fața unui bar