in

Italia, o bătrână de 82 de ani prinsă că a furat pâine și mortadella: ”Nu le spuneți nepoților mei!”. Ce a făcut directorul magazinului

Știri Italia, o bătrână de 82 de ani prinsă că a furat pâine și mortadella. Un furt într-un supermarket s-a transformat într-un gest de solidaritate față de o femeie. Incidentul a avut loc în magazinul Sebòn, situat pe Via Casilina, în Ferentino, în provincia Frosinone. Bătrâna a fost oprită zilele trecute de către personal, acuzată că a furat produse alimentare din magazin.
A urmat însă ceva neașteptat, scrie Corriere.it. Gestul managerului după furt: „Ar fi putut fi mama mea”.

Furt incredibil la Torino: au hipnotizat vânzătorul de la o tabacherie și au dispărut cu 8.000 de euro

Italia, o bătrână de 82 de ani prinsă că a furat pâine și mortadella

Doamna, o văduvă cu o pensie mică, a recunoscut că a furat produse alimentare, dar a cerut să nu se sune la poliție. Pentru „a nu-și anunța familia” că a fost prinsă în flagrant: „Nu chemați carabinierii, nu vreau să afle nepoții mei”.

Ea a recunoscut apoi că îi era foame și că nu-și permitea să meargă la cumpărături din cauza chiriei și a facturilor. Copiii ei nu o pot ajuta pentru că au probleme financiare și nu vrea să le ceară nimic.

Francesco Sciucco, acesta este numele omului de afaceri, a întrerupt apelul la 112 și i-a dat cumpărăturile. Tot ce femeia de 82 de ani pusese în cărucior, până la ultimul bănuț. Adică, pâine, mortadela și niște conserve de ton.

În timp ce se afla printre rafturi, a ascuns produsele în geantă și a încercat să plece fără să treacă prin casele de marcat. ‘Putea fi mama mea, nu puteam să fac altfel’, a spus proprietarul, potrivit presei.

Un act generos și nobil cel al antreprenorului. El nu vrea să fie numit erou. „Nu vreau niciun merit pentru ceea ce am făcut, în viață am făcut multe sacrificii, iar în fața dificultăților oamenilor nu pot să mă întorc”. El a adăugat: „Pentru mine, câțiva euro nu schimbă nimic, oricând vrei poți să vii și să iei ceea ce ai nevoie”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 3.7]

Artistă născută în România cucerește publicul italian. Și-a lansat primul album de covers de ziua ei. Cine este Loredana Errore

Meloni: „Odată cu încetarea obligației de vaccinare, 4 mii de medici revin în serviciu”