Menu
in

Italia, povestea dureroasă a unei fetițe de 13 ani, abuzată de tatăl ei: ”Am stat nemișcată, nu m-am mișcat, ca să mă prefac că dorm”

Știri Italia, povestea dureroasă a unei fetițe de 13 ani. O minoră povestește negru pe alb grozăvia pe care a suferit-o în 2019. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a negat întotdeauna, dar confirmarea abuzului a venit din partea celuilalt fiu al său. Acuzat de agresiune sexuală în formă agravată, el a fost condamnat la închisoare și trebuie să plătească și daune de 20.000 de euro, scrie corriere.it.
Grozăvia momentelor pe care nu le uitase niciodată a reapărut între rândurile eseului din clasă.

Italia: Bărbat de 36 de ani, arestat după ce și-a violat fetița de 13 ani aproape un an. ”Tatăl meu se comportă ca și cum ar fi logodnicul meu”

Italia, povestea dureroasă a unei fetițe de 13 ani

Povestind luni de zile abuzurile pe care le-a suferit din partea tatălui său, o fetiță de 13 ani din Roma a reușit să lanseze ancheta care a dus la condamnarea tatălui său, un bărbat de 45 de ani care va trebui să facă cinci ani de închisoare pentru agresiune sexuală în formă agravată și să plătească daune de 20.000 de euro.

Povestea – relatată de Il Messaggero – datează din 2019. Potrivit poveștii, bărbatul ar fi intrat în camera fiicei sale noaptea târziu, crezând că aceasta doarme, pentru a o abuza. Ea, trează, dar speriată, nu a reușit să reacționeze și, trei luni mai târziu, i-a explicat bunicii sale și a descris în lucrarea de la școală ce se întâmplase. „Am stat nemișcată, nu m-am mișcat, ca să mă prefac că dorm”, a scris copila de 13 ani în tema de clasă,

”M-am întors, iar el și-a dat seama că sunt trează și a plecat”. De fapt, târziu în acea noapte, fetița de 13 ani ceruse să meargă să doarmă la bunica ei pentru că nu voia să stea acasă cu tatăl ei, dar fără să dea vreo explicație.

Mama i-a cerut explicații soțului

Confruntată cu această situație, mama i-a cerut explicații soțului ei, care s-a justificat spunând: ”I-am dat doar jos bluza de pijama”. Câteva luni mai târziu, minora s-a destăinuit bunicii sale, iar apoi a așternut totul pe hârtie, ca și cum ar fi oficializat inconștient o plângere, în ziarul școlii: o eliberare, poate, care a venit abia după trei luni de la incident.

”Acea noapte a fost ciudată, puteam să aud și să văd totul și dacă mă gândesc la asta, trebuie să spun: dar oare chiar era tatăl meu?”, a scris fata în eseu.

Între rândurile acelei hârtii se simțea în siguranță și liberă să pună în scris disconfortul emoțional care o chinuia, așa cum a descris că de ceva vreme atmosfera din familie devenise violentă: ”Când se ceartă și el vrea să o bată sunt mereu eu la mijloc, iau eu loviturile în locul lor, dar nu contează, prefer să o protejez pe mama pentru că el mi-a spus odată că o va omorî”.

Închizând cercul pentru anchetatori a fost fratele, care a confirmat versiunea copilului de 13 ani, spunându-le anchetatorilor că în noaptea de 26 decembrie 2019, el se juca jocuri video și l-a auzit pe tatăl său intrând înapoi în casă și intrând în camera surorii sale. Omul a negat întotdeauna totul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]
Exit mobile version