in

Italia: Bărbat de 36 de ani, arestat după ce și-a violat fetița de 13 ani aproape un an. ”Tatăl meu se comportă ca și cum ar fi logodnicul meu”

Italia: Bărbat de 36 de ani, arestat după ce și-a violat fetița de 13 ani. ”Tatăl meu se comportă ca și cum ar fi logodnicul meu”. Mărturisirea, nevinovată, este cea a unei tinere de treisprezece ani către profesoara ei. 
Întârzierea menstruației o îngrijorează pe fata din Catania care decide să-și ceară ajutorul profesoarei. Povestea este înfricoșătoare: abuz sexual care se repetă de aproape un an. „Se întâmplă întotdeauna, ori de câte ori suntem singuri”. 

Cuneo, un român a violat o bătrână de 70 de ani în parc: „Eram beat, băusem 20 litri de vin”

Italia: Bărbat de 36 de ani, arestat după ce și-a violat fetița de 13 ani

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat de carabinierii din Catania sub acuzația de violență sexuală împotriva uneia dintre fiicele sale, în vârstă de 13 ani, și a soției sale. Știrea este relatată de cotidianul „La Sicilia” din Catania.

Fata s-ar fi destăinuit profesoarei sale, temându-se că a rămas însărcinată, și ar fi povestit abuzurile la care a fost supusă timp de aproape un an. Fata, asistată de un psiholog, a confirmat apoi acuzațiile în fața procurorului.

Tribunalul din Catania, acceptând cererea procurorului, a dispus arestarea bărbatului, tată a altor patru copii, sub acuzația de violență sexuală și rele tratamente în familie, deoarece ancheta a scos la iveală și violențe împotriva soției sale, care ar fi fost, de asemenea, forțată să întrețină relații sexuale sub amenințarea cuțitului.

Bărbatul se declară nevinovat

Avocatul bărbatului a declarat: „Clientul meu se declară complet nevinovat. Singurul lucru pe care îl pot spune este că, citind ordonanța de arestare preventivă, am văzut numeroase contradicții în relatările persoanelor agresate.

În aceste cazuri, tăcerea este o necesitate pentru un avocat al apărării, deoarece există persoane ofensate și un om este în închisoare. Nu pot spune decât că procedurile sunt abia la început. Orice comentariu ar fi inutil, deoarece nu cunoaștem actele de judecată în întregime, în afară de ordonanță.”

Constatările carabinierilor

„Constatările carabinierilor”, se arată într-o notă a Parchetului din Catania, „au fost de asemenea fundamentale pentru a demonstra și mai mult răceala și lipsa oricărei inhibiții din partea „părintelui călău”, care a zădărnicit mereu încercările victimelor de a scoate la iveală împreună cu familiile lor ceea ce se întâmpla.

În loc să renunțe sau să înțeleagă gravitatea faptelor sale, bărbatul le-a făcut pe rude să creadă că mărturisirile fiicei și a partenerei sale erau doar rodul imaginației lor și uneori chiar ”un vis”.

”Imediat după depunerea plângerii, mama și toți copiii minori”, concluzionează Parchetul Etna, ”au fost plasați imediat într-un domiciliu protejat pentru a opri violențele, de unde au continuat să mențină un contact strâns cu carabinierii, furnizând detalii prețioase pentru reconstituirea întregii acuzații”. Pentru bărbatul de 38 de ani, însă, s-au deschis ușile închisorii din Piazza Lanza din Catania”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
hribi italieni prinsi

Grup de italieni prins în Franța la cules ilegal de hribi, aveau peste 150 de kg, riscă arest sau amendă de zeci de mii de euro

condamnat moarte ucis iubita italia

Italia, condamnat pe viață după ce și-a ucis iubita de 17 ani: a lovit-o cu un bolovan în față, apoi i-a dat foc, urmărind-o cum arde de vie