Menu
in

Italia, profesor de gimnaziu găsit înjunghiat mortal în curtea școlii: ”L-au ucis ca pe un câine”

Știri Italia. A plecat de acasă pentru a merge la școală, unde a fost profesor de sprijin, dar nu s-a mai întors niciodată. Familia sa s-a alarmat și, după-amiază, după ce a încercat în zadar să-l găsească, a apelat la carabinieri.

După o scurtă percheziție, profesorul Marcello Toscano, în vârstă de 64 de ani, a fost găsit mort într-un strat de flori la școala Marino – Guarano din Melito, la periferia orașului Napoli, cu răni de cuțit în abdomen. O moarte care în prezent este un mister, scrie Corriere della Sera.

Citiți și: Salerno, un bărbat și-a înjunghiat fiica lesbiană și pe iubita ei: ”Nu te dezgustă să săruți o femeie?”

Italia, profesor de gimnaziu, găsit înjunghiat mortal în curtea școlii

Carabinierii au obținut deja imagini de la sistemul de supraveghere video al școlii. Anchetatorii cred că pot recupera indicii importante despre crimă din aceste înregistrări video. O primă examinare externă a corpului lui Toscano a confirmat că moartea poate fi pusă pe seama unui atac cu un cuțit sau cel puțin cu o lamă.

Anchetatorii au audiat și prieteni, rude și colegi ai victimei. Scopul este de a reconstitui ultimele ore de viață ale profesorului. Nici o ipoteză nu este exclusă, de la jaf până la o ceartă degenerată.

Marcello Toscano era căsătorit cu Rosangela Iodice, de asemenea profesoară, și avea doi copii, Ciro, inginer de mediu, și Ezia, absolventă de matematică; ambii lucrau în școală. Fost consilier municipal, era aproape de pensionare, după care și-ar fi dorit să se mute în Cilento.

De aceea, în ultimele săptămâni a mers să vadă câteva ferme împreună cu un văr, jurnalistul Marcello Curzio, care în această dimineață a scris o postare pe Facebook plină de durere și furie.

Postarea de pe Facebook a unei rude

”Am avut un văr. Numele lui era ca al meu: Marcello. Era fiul surorii mai mari a tatălui meu. A fost profesor la școala gimnazială Marino – Guarano. L-au ucis ca pe un câine în curtea unei școli din Republica Italiană. În dimineața târzie a unei marți anonime de la sfârșitul lunii septembrie …

Melito, unde oamenii mor fără motiv și în indiferența generală. Datorită unui stat care a abdicat de mult, devenind doar un fel de participiu trecut: ceva care a fost, dar nu mai există…”.

Crima este investigată de carabinieri sub coordonarea Procuraturii din Napoli Nord. Aceștia încearcă să înțeleagă dacă incidentul are vreo legătură cu cel din luna mai a anului trecut, când un elev de la aceeași școală a fost înjunghiat în clasă.

Iar cu câteva luni mai devreme, în aceeași școală, o fetiță de 11 ani a fost atacată în baia școlii de o fată de aceeași vârstă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version