in

Italia, raportul Institutului Superior de Sănătate: rata mortalității este de 15 ori mai mare la persoanele nevaccinate

Cel mai recent raport al Institutului Superior de Sănătate dovedește că vaccinarea este prima armă pentru evitarea infectărilor. Rata mortalității este de 15 ori mai mare la persoanele nevaccinate față de cele vaccinate, arată un studiu făcut de Institutul Superior de Sănătate italian, scrie La Stampa.

Riscul de infectare cu virusul SARS-CoV-2 la persoanele complet vaccinate față de cele nevaccinate s-a redus cu 77%. Internările în terapie intensivă sau decesele s-au redus cu 96%, iar spitalizările în general cu 93%.

Soț și soție cu Covid, nevaccinați, au murit în două săptămâni: au lăsat 5 copii

Rata de spitalizare în ultimele 30 de zile pentru persoanele nevaccinate este de aproximativ 9 ori mai mare decât pentru cele vaccinate cu schemă completă (219,1 față de 24,5 spitalizări la 100.000 de locuitori).

În ce privește persoanele care au trecut de 80 de ani, în ultimele 30 de zile rata internărilor la terapie intensivă a celor vaccinate cu schemă completă este de 13 ori mai mică decât a celor nevaccinate (1,1 față de 14,8 la 100.000 de locuitori).

Rata mortalității în rândul nevaccinaților este de 15 ori mai mare în comparație cu vaccinații complet (76,2 față de 5,0 la 100.000 de locuitori).

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
catia greco candidat roma

Catia Greco, candidată la Municipiul XIII din Roma pe lista Lega Salvini: ”Candidez pentru a veni în sprijinul comunității din care fac parte”

sinucideri tineri Milano

Milano, 3 cazuri de sinucidere după prima zi de școală: alarmă în rândul tinerilor