in

Catia Greco, candidată la Municipiul XIII din Roma pe lista Lega Salvini: ”Candidez pentru a veni în sprijinul comunității din care fac parte”

Catia Greco are 49 de ani, este originară din București, acolo unde a absolvit și cursurile liceale. A venit în Italia în anul 1997 unde s-a și stabilit și a întemeiat o familie. Este căsătorită, soțul ei este  avocat. Are doi băieți, amândoi studenți universitari.

Catia lucrează de 24 de ani ca secretară în cabinet de avocatură și este candidată pe lista Consilierilor Comunali la Municipiul XIII din Roma, pe lista Lega Salvini.

Când ați decis să candidați și care au fost motivele care v-au determinat?

”Am decis să candidez pentru a veni în sprijinul comunității din care fac parte, a îmbunătăți dacă se poate, și prin contribuția mea, calitatea serviciilor din zona în care locuiesc deoarece administrația actuală a cam uitat de ea. Am participat la toate întâlnirile unde s-a discutat despre problemele cartierului, probleme cu care ne confruntăm toți locuitorii acestei zone și care includ și viabilitatea, iluminatul și curățenia.”

Ce obiective aveți?

”Obiectivul propus este să implementez noi proiecte și să îmbunătățim pe cât posibil situația în care ne aflăm, astfel încât conviețuirea să fie cât mai umană. Am convingerea că implicarea fiecărui cetățean, nu doar român ci și străin, poate conduce în general, spre o lume mai bună pe care ne-o dorim pentru că indiferența nu conduce la nici un rezultat și fără a acorda o mână de ajutor nu putem să pretindem ca lucrurile să se rezolve de la sine.”

Ce mesaj aveți pentru alegătorii români?

”Fac apel la conștiința fiecărui cetățean, să dea dovadă de maturitate în fața votului pentru a putea aduce schimbări în bine și a ne ajuta reciproc pentru o integrare demnă de exemplu, atât aici cât și acasă”.

Adriana Maria Weissenbacher- Ancona

Nicolae Stan candidează la Misterbianco, în Sicilia: ”Asta înseamnă o egalitate a drepturilor noastre în țara în care trăim”

Andreea Arnăutu candidează pentru un loc de consilier local la Primăria Romei: ”Candidez pentru românii care au prins rădăcini aici”

Un român candidează la alegerile locale din Torino. Cristian Mihai Pascariu: ”Luați în serios importanța alegerilor!”

Honorius Barnisca, român candidat la Roma, din partea Lega Salvini: ”Pentru ca vocea noastră să fie auzită!”

Daniela Lache, antreprenoare la Torino, candidează pentru Consiliul Local: ”Se poate ajunge la integrarea corectă în țesutul social al acestei țări”

Iulian Ciofu candidează pentru un loc la Circumscripția 5 din Torino: ”Sunt un om simplu, care știe ce înseamnă să pornești de la zero”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
scumpire curent Italia

Șoc în Italia, din octombrie prețul la curent crește cu 40%. Anunțul ministrului: „Aceste lucruri trebuie spuse”

vaccin anticovid

Italia, raportul Institutului Superior de Sănătate: rata mortalității este de 15 ori mai mare la persoanele nevaccinate