in

Daniela Lache, antreprenoare la Torino, candidează pentru Consiliul Local: ”Se poate ajunge la integrarea corectă în țesutul social al acestei țări”

Daniela Lache are 45 de ani, este originară din Bacău, căsătorită și mamă la 3 copii. A venit în Italia în anul 1997, cu dorința de a muncii și a asigura o viață mai bună copiilor ei. Daniela este antreprenor și candidat pe lista Consilierilor Comunali din Torino cu partidul Forza Italia.

„Imediat după venirea mea în Italia, am avut mai multe locuri de muncă, în diferite sectoare până am ajuns să lucrez ca angajat în mai multe restaurante, plecând de la spălător de vase, la ospătar și ajungând până la  ajutor de bucătar, uneori înlocuind chiar bucătarul.”, ne-a povestit ea.

Patronul unuia dintre aceste restaurante, fiind înaintat în vârstă și având dorința de a se retrage din activitate, aproximativ în urmă cu 15 ani, ne-a propus mie și soțului să preluăm conducerea iar cu multe sacrificii economice și foarte mult efort, am reușit să-l achizitionăm, soțul ocupându-se de toate lucrările de restructurare.”, a completat ea.

Pandemia a lovit bugetul familiei și în cazul Danielei. ”În anul 2020, în perioada pre-covid, am achiziționat un alt restaurant dar datorită situației pandemice, am întâmpinat o grămadă de greutăți ce s-au revărsat în bilanțul financiar  al acestuia”.

Daniela și-a depus candidatura în speranța de a veni în sprijinul comunității românești din Torino pentru că știe ce înseamnă să ai nevoie de ajutor și să fi ajutat.

„Am avut ocazia de a întâlni pe parcursul desfășurării activităților, câțiva profesioniști italieni care m-au ajutat să rezolv orice fel de probleme ce un antreprenor străin poate întâmpina în gestionarea propriei afaceri iar pentru asta, rămân recunoscătoare Italiei și sper să fiu martorul dar și purtătorul de cuvânt în comunitatea românească, căruia îi transmit mesajul că se poate ajunge la integrarea corectă în țesutul social al acestei țări”.

Adriana Maria Weissenbacher- Ancona

Nicolae Stan candidează la Misterbianco, în Sicilia: ”Asta înseamnă o egalitate a drepturilor noastre în țara în care trăim”

Andreea Arnăutu candidează pentru un loc de consilier local la Primăria Romei: ”Candidez pentru românii care au prins rădăcini aici”

Un român candidează la alegerile locale din Torino. Cristian Mihai Pascariu: ”Luați în serios importanța alegerilor!”

Honorius Barnisca, român candidat la Roma, din partea Lega Salvini: ”Pentru ca vocea noastră să fie auzită!”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
batrana violata politist palermo

Palermo, a violat o femeie de 90 de ani: fost polițist local condamnat

fetita coma

Fetiță de nici doi ani, în comă. „Are coaste rupte, capul spart”. Mama ar fi mușcat-o