in

Fetiță de nici doi ani, în comă. „Are coaste rupte, capul spart”. Mama ar fi mușcat-o

Caz îngrozitor la Iaşi, unde o fetiţă de nici doi ani a ajuns, în comă, la spital. Mama acesteia spuen că micuţa s-ar fi înecat în cadă. Numai că, pe corpul ei au fost găsite răni ce par mai vechi, aşa că a fost anunţată poliţia. Tatăl copilei îşi suspectează soţia că ar fi abuzat-o şi acum vrea să ascundă cele întâmplate.

Potrivit mătuşei fetiţei, aceasta este în moarte cerebrală, iar tatăl este în stare de șoc.

„Are coaste rupte, capul spart, fata nu mai are nicio şansă, că e în moarte cerebrală şi tot îi repetă că fata lui e moartă. Stopul poate l-a făcut prin înec, dar coaste rupte… celelalte lovituri de unde sunt?”, a declarat mătuşa. Sunt întrebări la care mătuşa şi tatăl micuţei Sofia caută răspunsuri.

Giulia, 16 ani, moare a doua zi după vaccin. „Am găsit-o inconștientă pe canapea”

Fetiţa a ajuns în urmă cu câteva zile, la spital, în stare gravă. Mama ei le-a povestit medicilor că s-ar fi înecat în cadă. „Aceasta le-ar fi declarat cadrelor medicale că ar fi lăsat-o nesupravegheată pe minoră pentru aproximativ 3 minute în cada cu apa, iar când a revenit a găsit copilul inconștient”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Familia nu crede însă varianta mamei. „Are nişte urme mai vechi, bănuim că a fost maltratată. Medicii au intrebat unde a trăit copilul ăsta?”, a mai declarat mătuşa copilei. Când au văzut în ce stare este, medicii au început imediat manevrele de resuscitare. A fost intubată și pusă pe ventilație mecanică și abia apoi a fost transferată către spitalul de copii.

„Pacienta menţine o stare critică. Au fost anunţate instituţiile statului pentru a investiga modul de producere al accidentului. A fost solicitată şi o expertiza de la IML”, a declarat Lavinia Ionescu, medic coordonator ATI la Spitalul „Sf.Maria” din Iaşi.

„După părerea mea ei cred că nu de la căzătură in cadă a ajuns așa. Cum poți să cazi, să ia atâtea lovituri și urme mai vechi?”, a mai spus mătuşa fetei.

Unele urme de pe corpul fetiţei ar fi fost făcute chiar de către mama ei. Potrivit Observator News, femeia ar fi declarat că, în stare de şoc, ar fi muşcat-o în încercarea de a o face să reacţioneze. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
candidat torino daniela lache

Daniela Lache, antreprenoare la Torino, candidează pentru Consiliul Local: ”Se poate ajunge la integrarea corectă în țesutul social al acestei țări”

green pass obligativitate

Green Pass, Italia se îndreaptă spre un nou decret, obligativitate pentru cei care lucrează îndeaproape cu publicul