in

Un român candidează la alegerile locale din Torino. Cristian Mihai Pascariu: ”Luați în serios importanța alegerilor!”

Cristian Mihai Pascariu are 41 de ani, este căsătorit și tată la doi copii. A venit în Italia în anul 2004 la fel ca mulți alți români, în căutarea unui trai mai bun. Studiile le-a terminat la București, la Facultatea de Management și Master în Management Organizațional.

Este referent tehnic dar se ocupă și de rezolvarea problemelor sindicale, fiind ales delegat din anul 2011.

Implicarea lui în politică începe cu mulți ani în urmă și în prezent este Președintele PNL Diaspora Torino-Piemonte dar și Consilier Onorific al senatorului PNL de Diaspora, Viorel Badea și Consilier Onorific al Primarului din Suceava, Ion Lungu.

Alegeri locale în Italia! ROMÂNII POT PARTICIPA atât în calitate de alegători, cât și de candidați

Cristian se dedică foarte mult comunității din Torino unde este apreciat pentru caracterul lui, pentru simplitatea și bunătatea pe care le demonstrează oamenilor.

Își ajută conaționalii aflați în dificultate și împreună cu alți colaboratori, se dedică în timpul liber serviciului de voluntariat prin ajutoare umanitare concrete, dăruite din puținul lor familiilor sărace din țară și de-aici.

”Am decis să candidez la aceste alegeri, îndrumat de spiritul civic și cuprins de dorința de a deveni o punte de legătură între instituțiile statului italian și comunitatea românească, pentru a simplifica legătura dintre acestea și implicit ajutorarea cetățenilor într-o integrare mai ușoară în societatea unde s-au stabilit.”, ne-a declarat el.

”Consider că este important ca cetățeanul să aibă susținere fermă atunci când se adresează oricărei instituții, cerând ajutor pentru a găsi soluții la diferite probleme cu care se confruntă.

Îmi doresc ca oamenii să ia în serios importanța alegerilor și să fie conștienți de rolul pe care îl are fiecare candidat în cazul în care vine ales, pentru că acel vot nu este doar al candidatului dar și al cetățeanului pentru că numai împreună vom reuși să ne facem ascultați, indiferent unde ne aflăm”, a adăugat el.

Adriana Maria Weissenbacher-Ancona

Andreea Arnăutu candidează pentru un loc de consilier local la Primăria Romei: ”Candidez pentru românii care au prins rădăcini aici”

Nicolae Stan candidează la Misterbianco, în Sicilia: ”Asta înseamnă o egalitate a drepturilor noastre în țara în care trăim”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 1.5]
vouchere vaccinare

Vouchere pentru vaccinare! CÂT primesc românii care acceptă să se imunizeze

Tragedie în Calabria, un tânăr român de 20 de ani s-a înecat în timp ce înota în mare