in

Italia redeschide pârtiile de schi, rămân în vigoare regulile de bază: măști, dezinfectare și distanțare

Pârtiile de schi de redeschid, parțial, în Italia. Comitetului tehnic științific și-a dat acordul pentru resorturile aflate în zonele galbene, dar nu și pentru cele considerate portocalii, din punct de vedere epidemiologic. Astfel, turiștii se pot întoarce în stațiunilor de schi situate în zone galbene începând cu 15 februarie, conform unei decizii luate joi.

Provincia Bolzano, încă pe lista zonelor marcate cu portocaliu, ceea ce corespune cu roșu închis potrivit U.E.,va fi exclusă de la redeschidere. Comitetul a respins cererea de redeschidere, chiar și cu o reducere de 50% a capacității la telecabine, gondole și telescaune și utilizarea obligatorie a măștilor Ffp2, potrivit quotidiano.net.

Pentru zonele care se vor redeschide, rămân în vigoare regulile de bază: măști, dezinfectare și distanțare. Vor exista un număr limitat de abonamente zilnice de schi care pot fi achiziționate. Operatorilor resorturilor vor trebui să se ocupe de înregistrarea persoanelor de contact Covid și să organizeze activitatea pe rute care să garanteze distanțarea, culoare separate de intrare și ieșire și încurajarea tuturor operațiunilor de vânzare sau rezervare online.

În timp ce capacitatea maximă a telescaunelelor va rămâne la 100% din capacitate, cu utilizarea obligatorie a unei măști, este posibil ca la capacitatea maximă telecabinelor să fie redusă la 50%, atât în timpul urcării, cât și al coborârii, cu utilizarea obligatorie a unei măști.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
test negativ

Cine poate intra în România fără test negativ? Copiii sub 3 ani, persoanele vaccinate și cei care s-au vindecat de COVID

Era alcoolist și dormea pe străzi în Italia, astăzi Adrian este angajat la o casă de modă pentru persoane fără adăpost