in

Italia, restricții suplimentare împotriva coronavirus în unele regiuni, Sicilia cere testare la sosire și înregistrare la medic

În unele regiuni din Italia s-au anunţat restricţii suplimentare împotriva răspândirii noului coronavirus, în ceea ce priveşte viaţa publică, potrivit DPA. Începând de miercuri, purtarea  măştilor de protecţie va fi obligatorie în spaţiile publice pentru toţi cei cu vârste de peste şase ani.

De asemenea, autorităţile din Sicilia au informat că toţi călătorii internaţionali vor trebui să se testeze la sosire şi să se înregistreze pe un site sau la un medic. ”Odată cu începutul sezonului gripal, intrăm într-o fază delicată a epidemiei”, a declarat preşedintele regiunii, Nello Musumeci.

În urmă cu o săptămână, o altă regiune din sudul Italiei, Campania, unde se află oraşul Napoli, a impus purtarea  măştilor de protecţie în public, inclusiv în aer liber, până cel puţin la 4 octombrie.

De asemnea, şi la Genoa, în nord-estul ţării, oamenilor li se cere ca în unele zone să poarte măşti în spaţiile publice deschise. Noile măsuri de restricţie vor fi în vigoare până cel puţin la 30 octombrie.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fals și uz de fals în rechizitoriul contra lui Eugen Șerbănescu, fostul Consul General al României la Bologna

Românul de 15 ani care și-a dat foc cu benzină în curtea casei sale la Velletri a murit