in

Italia, româncă dispărută după ce a câștigat 5000 de euro la păcănele: „Este imposibil ca ea să-și lase copiii”

Crina Vasilovici, româncă în vârstă de 29 de ani, mamă a două fetițe gemene, a dispărut din Ravenna în ianuarie. cazul ei a ajuns și la RAI, la emisiunea „La Vita in diretta”. „Este imposibil ca ea să-și lase copiii, nici o mamă nu poate face asta”, a spus mama ei la TV.

Nu există nicio veste despre Crina de marți, 23 ianuarie. Femeia lucra și locuia la ferma agroturistică Palazzo Manzoni din San Zaccaria (Revanna). Mama ei, Maria, a depus plângere la carabinieri, iar militarii cercetează mai multe ipoteze, chiar dacă în momentul de față cel mai acreditat ar fi cel de plecare voluntară. Se pare că în trecut Crina și-a manifestat interesul de a abandona totul, obosită de viața pe care a dus-o.

Cazul său, relatat de inițial de RavennaToday, a ajuns la programul de televiziune Rai 1 „La Vita in diretta”, care a realizat un raport despre dispariția femeii. Crina Vasilovici, mama a două gemene care trăiesc în România cu bunicii – acolo unde se afla și soțul ei în momentul dispariției ei – a plecat de la muncă și  ar fi mers într-un bar unde obișnuia să joace la jocuri electronice de noroc.

În acea seară a câștigat 5.000 de euro, dar, conform cercetărilor, i-ar fi jucat și i-ar fi pierdut pe toți. Apoi s-a dus la un magazin de telefonie și a cerut activarea unei noi cartele telefonice, dar proprietarul nu a putut să o facă pentru că nu avea cartele Sim de la operatorul telefonic solicitat de Crina. „Crina a venit la mine pentru a activa o nouă cartelă telefonică, pe care nu am putut să o fac. În acel moment am auzit-o vorbind la telefon cu o persoană, poate un bărbat, și apoi a plecat fără a activa cartela. N-am mai văzut-o”, a spus titularul.

Seara, a fost văzută într-un local, iar în jurul orei 21:00 a trimis un mesaj proprietarilor fermei, spunând că în curând se va întoarce.

De atunci nu se mai știe nimic despre Crina și telefonul este deconectat.

„Este imposibil ca el sa-si lase copiii – a spus mama sa în lacrimi în timpul emisiunii de televiziune – nicio mama nu poate face asa ceva, niciodata nu s-a întâmplat ca fiica mea să dispară fără să spună nimic„.

În trecut, femeia a lucrat ca chelneriță la stabilimentul balnear Wave din Punta Marina și la restaurantul Amaranto din centrul orașului Ravenna. Dacă cineva a văzut-o pe Crina sau are informații utile, este rugat să contacteze poliția sau pe mama ei, Maria la 3420745068.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Junior român de la Roma, în atenţia Ajax Amsterdam: «De mic visam să ajung la echipe mari»

Povestea italianului care a mers special să facă sex în Romania, mai ales cu fete mult mai tinere ca el