in

Italia se izolează tot mai mult: alte trei țări puse pe lista celor care prezintă riscuri majore, impunând interdicţii de călătorie

Guvernul Italiei a introdus, de joi, Serbia, Muntenegru şi Kosovo pe lista ţărilor care prezintă riscuri majore în epidemia de coronavirus, impunând interdicţii de călătorie persoanelor care vin din aceste zone, informează cotidianul italian La Repubblica.

„Este necesară prudenţă maximă pentru a proteja progresele înregistrate până acum. Am semnat o nouă ordonanţă care adaugă Serbia, Muntenegru şi Kosovo pe lista ţărilor cu risc. Cine a fost în ultimele 14 zile în aceste zone are interdicţie de intrare sau de tranzitare a Italiei. În lume, epidemia este în etapa cea mai dură”, a declarat ministrul italian al Sănătăţii, Roberto Speranza.

Italia a interzis pe 9 iulie intrarea persoanelor care s-au aflat în ultimele 14 zile în Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia-Herţegovina, Chile, Kuwait, Macedonia de Nord, Republica Moldova, Oman, Panama, Peru şi Republica Dominicană.

În schimb, Italia nu a impus interdicţii persoanelor care vin din Statele Unite.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Napoli, româncă de 17 ani, însărcinată în luna a șaptea, testată pozitiv la Covid-19, tânăra a fost internată

Romulus Popescu: „Guvernul recunoaște că MINTE în legătură cu motivele schimbării din funcție a lui Tiberiu Dinu”. Replică la un articol prost scris