in

Italia, și-a ucis fratele și cumnata pentru o moștenire de 100.000 de euro

Italia, și-a ucis fratele și cumnata pentru o moștenire. A fost arestat Cosimo Calò, în vârstă de 83 de ani, fratele lui Antonio împușcat mortal împreună cu soția sa, Caterina Martucci. O dispută de familie pentru 100.000 de euro, un teren și o casă lăsată lui Antonio de un alt frate. Citiți și aici despre acest caz: Italia, două focuri de armă, câte unul de fiecare: soț și soție, găsiți morți în casă, de către carabinieri

Misterul fraților Calò din Carovigno a fost elucidat. Este vorba despre un fratricid. Râvna de a fi fost exclus dintr-un testament prin care i se atribuia totul, o sută de mii de euro, niște terenuri și o casă, doar fratelui său Antonio, în vârstă de 73 de ani, a înarmat mâna fratelui său mai mare Cosimo, care l-a împușcat mortal pe acesta și pe soția sa Caterina Martucci, în vârstă de 64 de ani, scrie bari.corriere.it.

Italia, și-a ucis fratele și cumnata pentru o moștenire

Ieri după-amiază târziu, Cosimo, în vârstă de 83 de ani, a făcut o mărturisire completă la secția de poliție din San Vito dei Normanni, în fața procurorului Francesco Carluccio de la procuratura din Brindisi.

El este acuzat de dublă crimă agravată de rudenie și premeditare și de port de armă într-un loc public. Cadavrele celor două victime au fost găsite de un alt frate Calò, Carmelo, în vârstă de 76 de ani, în seara zilei de miercuri, 1 martie, în casa lor de la țară din Serranova, o suburbie a orașului Carovigno, în zona Brindisi. Crima, însă, fusese comisă în seara zilei precedente, marți, 28 februarie.

Într-un comunicat emis de procurorul din Brindisi, Antonio De Donno, se scrie că motivul ar fi fost „ranchiună din timp și motive economice”. De fapt, relațiile dintre frați nu erau bune și au existat numeroase neînțelegeri de-a lungul anilor.

Bărbatul a mărturisit dublul asasinat

Scurtcircuitul a fost declanșat de deschiderea testamentului al cărui unic beneficiar era Antonio, o decizie dictată probabil răposatului său frate Angelo pentru a permite cuplului să își trăiască restul vieții în condiții mai puțin strâmbe. Antonio și Caterina trăiau dintr-o pensie de 480 de euro, din roadele lotului de pământ și, uneori, din generozitatea vecinilor.

Marți, Cosimo a fost audiat la cazarmă, iar ieri a fost audiat din nou, însoțit de fiul său Vincenzo și asistat de avocatul apărării Carmela Roma. În prezența ofițerilor Companiei Vito Sacchi și Antonio Bruno, cărora li s-a alăturat la scurt timp procurorul Francesco Carluccio, a început interogatoriul.

După o scurtă întrerupere în jurul orei 14.00, acesta a fost reluat până după ora 17.00. În cele din urmă, bărbatul a mărturisit dublul asasinat și a fost transferat la închisoarea din Brindisi în așteptarea validării arestului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Pizza Margherita cu făină de greieri: provocarea lui Gino Sorbillo

VIDEO Pizza Margherita cu făină de greieri: provocarea lui Gino Sorbillo, faimosul pizzar din Napoli. „Este un gunoi”

Polițiștii italienii ajutat româncă singură

Italia, polițiștii au ajutat o româncă singură, găsită pe drumuri, să-și găsească adăpost la un preot