in

Italia, două focuri de armă, câte unul de fiecare: soț și soție, găsiți morți în casă, de către carabinieri

Italia: soț și soție, găsiți morți în casă, de către carabinieri. Corpurile fără viață ale lui Antonio Calò, în vârstă de 70 de ani, și Caterina Martucci, în vârstă de 64 de ani, au fost găsite în două camere diferite ale fermei din zona Brindisi. Nici urmă de arma crimei. Jaful este exclus, având în vedere condițiile modeste de trai, scrie corrieredelmezzogiorno.it.

Citește și: O îngrijitoare din Avellino a câștigat 500.000 de euro la ”Gratta e vinci”, era ultimul loz pus la vânzare: ”Nu credea că e adevărat”

Italia: Soț și soție, găsiți morți în casă, de către carabinieri

Două focuri de armă, câte unul de fiecare, i-au ucis pe soții Antonio Calò și Caterina Martucci în seara zilei de 1 martie în casa lor de la țară din contrada Canali, în cătunul Serranova di Carovigno (Brindisi). Corpurile fără viață ale celor doi au fost găsite de carabinieri în două camere diferite.

În exterior, se aflau două cartușe de calibru 12, a căror compatibilitate trebuie verificată cu arma de foc, care nu a fost încă găsită. Această circumstanță pare să excludă ipoteza unui omor sinucidere și orientează ancheta spre un dublu asasinat.

Cine sunt victimele

Cele două victime, el în vârstă de 70 de ani și ea de 63 de ani, fără copii, sunt, după toate aparențele, persoane liniștite și decente, ea casnică, iar el valet ocazional în fața unui bar din localitate.

Aseară, alarma a fost dată de fratele lui Antonio, care, după ce a lipsit de la întâlnirea obișnuită și obișnuită de la bar, nu mai răspundea nici măcar la apelurile telefonice repetate. De aici îngrijorarea crescândă și solicitarea de intervenție a poliției.

La domiciliul celor două victime s-au deplasat de urgență oamenii poliției locale din Carovigno, precum și carabinierii de la norma companiei San Vito Dei Normanni, condusă de comandantul Alberto Bruno, și de la departamentul operativ al comandamentului provincial Brindisi, cu locotenent-colonelul Raffaele Federico.

Medicul legist a efectuat inspecția inițială a cadavrelor

Ancheta este coordonată de procurorul Francesco Carluccio de la procuratura din Brindisi, care a dispus sechestrarea casei pentru a permite continuarea investigațiilor. Echipa de anchetatori a lucrat toată noaptea pentru a încerca să reconstituie faptele și se lucrează în continuare pentru a identifica mobilul care a dus la dublul asasinat.

Jaful este exclus, având în vedere condițiile modeste de trai ale lui Antonio și Caterina, iar aceștia sapă în relațiile de cunoștințe și de muncă pentru a afla adevărul. Cadavrele au fost transferate la morga cimitirului din Ostuni, la dispoziția organelor judiciare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Anul acesta, pentru prima dată, tradiționala sărbătoare a Mărțișorului a ajuns în Campidoglio

dosarul câștigării alegerilor de către Traian Băsescu cu ajutorul voturilor din diaspora

Băsescu, proces pentru voturile din diaspora: „Ofițeri de informații într-un grup infracțional”