in

O îngrijitoare din Avellino a câștigat 500.000 de euro la ”Gratta e vinci”, era ultimul loz pus la vânzare: ”Nu credea că e adevărat”

ItaliaO îngrijitoare din Avellino a câștigat 500.000 de euro la ”Gratta e vinci”. În urmă cu două zile, în timp ce proprietarul localului se pregătea să tragă oblonul, femeia a cumpărat ultimul cupon disponibil al jocului „Double Challenge”, scrie corrieredelmezzogiorno.it.

Norocoasa câștigătoare de data aceasta este bine cunoscută: este o îngrijitoare de 50 de ani, de naționalitate ucraineană, care locuiește de ani buni în capitala irpiniană, unde asistă o persoană în vârstă, și care ia acasă 500.000 de euro cu un joc de cinci euro la ”Gratta e vinci”.

Citește și: Italia, o bătrână i-a lăsat moștenire îngrijitoarei casa și conturile bancare, verii defunctei vor s-o deshumeze și contestă testamentul

O îngrijitoare din Avellino a câștigat 500.000 de euro

Ea a cumpărat ultimul cupon disponibil al jocului „Doppia Sfida” de la tutungeria lui Antonio Noviello, situată în zona foarte centrală a Via Tagliamento, în timp ce proprietarul se pregătea să coboare oblonul aseară.

Femeia a „răzuit” biletul în fața proprietarului și a unor trecători și a descoperit că a câștigat. În aceeași casă de pariuri, 240.000 de euro fuseseră câștigați mizând doi euro la Loto pe cvartetul de la roata din Napoli.

”Nu credea că e adevărat”

Satisfăcut, bineînțeles, este Emiliano Noviello, unul dintre proprietari, care i-a vândut femeii ultimul bilet chiar în momentul în care se pregătea să închidă. „Doamna”, povestește el, „nu credea că e adevărat: s-a întors aici pentru ca eu să verific. Nici măcar eu nu mi-am dat seama la început: apoi am trecut cuponul în aparat și au apărut cuvintele ‘A câștigat peste 10.000 de euro’. Apoi m-am uitat mai atent și am înțeles”.

Clienții localului sunt convinși că Nina, teckelul lui Emiliano, este cea care le aduce noroc. Proprietarul nu neagă acest lucru: „Mulți oameni cred că toate câștigurile sunt datorită ei, de fapt, de când o am cu mine în magazin, lucrurile merg bine”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

Români în sclavie la ferme în nordul Italiei, arestați trei conaționali și un moldovean pentru angajare ilegală

rugbistul Alberto Chatail mort subit

S-a simțit rău acasă, jucătorul de rugby Alberto Chatail moare la 25 de ani. „Nu putem înțelege ce s-a întâmplat”