in

Italia, și-a violat nepoatele minore timp de 8 ani: ”Satana m-a împins!”

Italia: și-a violat nepoatele minore timp de 8 ani. Pentru a-și justifica acțiunile, inculpatul a spus că diavolul, Satana, a fost cel care l-a împins. Abuzul asupra fetițelor a durat din 2014 până în 2022. Unchiul a fost condamnat la 14 ani.

>>> Un mecanic din Moinești a violat o fată de 16 ani la Latina: arestat într-o fabrică abandonată

Italia: și-a violat nepoatele minore timp de 8 ani

Pedeapse aplicate nepoatei sale Elena (nume fictiv, ca și celelalte folosite aici pentru minore), acum în vârstă de 10 ani, era prin atingerile în părțile intime. În timp ce Silvia, cealaltă nepoată, de 14 ani, ar fi profitat de ea, obligând-o să se uite la filme pe o tabletă.

Acum, unchiul, în vârstă de 51 de ani, un infractor care și-a mărturisit faptele, pentru care a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru că le-a violat pe cele două fete timp de ani de zile. Sentința a fost pronunțată la finalul procesului abreviat, în care procurorul ceruse 10 ani de închisoare. Inculpatul a încercat să își justifice comportamentul susținând că Satana l-a manipulat.

Cuvinte care, însă, nu au schimbat în niciun fel evaluarea judecătorului asupra gravității faptelor. Care, de fapt, a calculat și circumstanțe agravante. Ieri, mama Elenei și a Silviei a fost prezentă la citirea sentinței. ‘Fiicele mele vor crede acum în justiție’, a declarat ea, care s-a constituit parte civilă prin avocata Vittoria Santoro.

>>> Tânăr român înjunghiat, apoi împușcat în fața unei săli de sport din Crescentino

Violențele au continuat din 2014 până în 2022

Prima care a fost abuzată de inculpat – care locuiește în același bloc cu mama micuțelor, sora sa – a fost cea mai mare dintre nepoate, Silvia. În 2014, fetița avea șase ani. Unchiul ei o invita să se uite la filme pe tableta sa, uneori la desene animate. Dar, în loc să comenteze poveștile, bărbatul profită de nepoata sa. O atingea peste tot. Și se justifică spunându-i că „dragostea este dragoste”.

Copila rămâne rece ca gheața. Abuzul continuă ani de zile. Până în 2022. Și, între timp, bărbatul de 51 de ani găsește o a doua pradă de care să profite. Este vorba de sora Silviei, Elena. Suntem în 2018 când, pentru prima dată, inculpatul pune mâna pe fetiță. Fetița nu are încă șase ani.

Unchiul găsește ocazia de a abuza de ea atunci când nepoata îi cere ajutorul la teme. În special la tabla înmulțirii. Bărbatul de 51 de ani spune că este fericit să o ajute. Acel ajutor se transformă în iad. Ea se duce cu entuziasm la unchiul ei. Dar la prima eroare de calcul descoperă prețul ajutorului. Unchiul o obligă să o atingă. Copilul rămâne paralizat.

Cele două surioare sunt speriate. Abia în august 2022 găsesc puterea de a-i mărturisi grozăvia mamei lor. Femeia le ia imediat din casă. La câteva zile după mărturisire, acuzatul este trimis la închisoare la cererea procurorului Maria Grabriella Fazi. Unde va spune că Satana a fost cel care l-a împins la oroare. Fără ca, însă, să fie luat în considerare de nimeni.

sursa: Corriere.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
mostenire badanta

Justiția din Italia: O româncă a ajuns la închisoare după ce bătrâna îngrijită a murit și i-a lăsat toată averea

Români care s-au săturat de viața în străinătate

Români care s-au săturat de viața în străinătate: «Am pierdut anii, banii nu-i înlocuiesc»