in

Un mecanic din Moinești a violat o fată de 16 ani la Latina: arestat într-o fabrică abandonată

Un mecanic din Moinești a violat o fată de 16 ani la Latina

Un mecanic din Moinești a violat o fată de 16 ani la Latina – Latina încă este în stare de șoc, după faptul petrecut săptămâna trecută, în noaptea de marți spre miercuri. Un român a răpit și violat o fată de 16 ani. A fost organizată o vastă operațiune de căutare și în cele din urmă violatorul, Daniel Dragoș Marcu, 30 de ani, a fost prins în timp ce dormea într-o fabrică abandonată.

>>> Românul care a violat o pensionară de 70 de ani în parc la Cuneo, condamnat la 12 ani de închisoare. „Eram beat”

Un mecanic din Moinești a violat o fată de 16 ani la Latina

Românul de 30 de ani a răpit și a abuzat de tânăra de șaisprezece ani, la Latina Scalo. Apoi a furat o mașină și s-a ascuns întro fabrică abandonată Agenții l-au prins la fabrica din din Pontenuovo, și l-au încătușat. Daniel Marcu Dragoș, 30 de ani, cazier penal pentru tâlhărie, furt și agresiune, aflat deja în arest la domiciliu, a fost dus duminică după-amiază la secția de poliție pentru primul său interogatoriu.

Cei care au reconstituit ultimele mișcări ale infractorului sunt anchetatorii din Latina. Născut în Bacău, România, în 2018 și-a părăsit orașul unde lucra ocazional ca mecanic, Moinesți, pentru a ajunge în Italia. Aici s-a stabilit împreună cu alți români, între Latina și Doganella di Ninfa. «Marți m-a sunat spunându-mi că are probleme cu proprietarul – explică avocata sa, Adriana Anzeloni – și că va fi obligat să părăsească apartamentul în care locuiește. M-a întrebat ce ar fi putut face, dar nu am intrat în detalii mai departe».

A doua zi, Daniel Marcu fuma crack la etajul doi al «Zuccherificio», o unitate dezafectată de la Intermodale din via delle Industrie, care în ultimii ani a devenit un adăpost pentru micii delincvenți și oameni disperați. Acolo au venit și Anna și Marco, doi iubiți de 16, respectiv 18 ani, care au ajuns în acel loc pustiu în după-amiaza târziu în căutarea intimității.

El le-a oferit „fum”, cei doi refuză. Ei înțeleg că acel băiat este drogat, le este frică. Și încearcă să coboare scările care duc în piața unde este parcat mașina cu care au ajuns.

Daniel Marcu nu e mulțumit, îi urmărește, îi ajunge din urmă și când tânărul de 18 ani este în raza de acțiune, îi lovește cu pumnul în față și îl trimite la pământ, inconștient. Anna țipă, dar nu există nimeni în jur care să o poată ajuta. O forțează să urce în mașină și să plece spre mediul rural din jurul Latina Scalo, gara de mărfuri din oraș. Mașina pleacă, Marco își revine și sună la 112. Căutarea se încheie patru ore mai târziu, când polițiștii o găsesc pe fata încă în lacrimi în interiorul mașinii.

Fata are buza spartă și urme de violență pe tot corpul ei. „Atacatorul – explică medicii spitalului Santa Maria Goretti – nu a reușit să aibă un raport complet”, scrie Il Giornale.

>>> O badantă moldoveancă A VIOLAT-O pe bătrâna îngrijită, pentru a „scoate diavolul din ea”

Vânătoarea de oameni

Începe vânătoarea de oameni. Daniel Marcu pare să fi dispărut în neant. Foarte tânărul cuplu îl recunoaște imediat după fotografiile de semnalmente. Agresorul este condamnat, printre altele, pentru că a bătut trei românce și a bătut, legat și jefuit un bărbat în vârstă după ce l-a stropit cu piper.

Primul pas este un furt anormal, cel al mașinii unui angajat al hotelului din fața stației Latina Scalo și al alimentelor, care îi pune pe toți în alertă. Violatorul a furat mașina și s-a refugiat la fosta fabrică Mistral de la Sermoneta, unde este găsit și reținut. Pentru el, acuzațiile variază de la agresiune, vătămare corporală, răpire și viol asupra unei minore.

Întreaga comunitate din Latina răsuflă ușurați. Fotografiile atacatorului circulau de zile întregi pe rețelele de socializare cu speranța de a-l găsi înainte de a putea pleca, iar zeci au organizat patrule pentru a-l putea prinde și a-l preda poliției.

>>> Șoc în Italia: Fotbalist român, 6 ani de închisoare pentru viol în grup

Lega: „Castrare chimică!”

Matteo Salvini, liderul Lega, a cerut castrare chimică: „L-au prins pe Dragoș Daniel Marcu, infractorul care răpise și violase o tânără de 16 ani din Latina, după ce i-a atacat prietenul care era cu ea. Mulțumiri polițiștilor și anchetatorilor. Nu poate exista toleranță în fața bestialității de acest fel.Sper la maxima asprime pentru acest criminal care a stricat viata unei fetite si a familiei ei si care in trecut atacase alte femei. Oricine savarseste grozavii ca acestea trebuie pus in stare sa nu se repete si pedepsit în mod exemplar, cu anumite pedepse, închisoare și castrare chimică.”

„Violatorul român din Latina care violase o tânără de 16 ani a fost arestat. Se dovedește că deja atacase alte 3 femei… castrare chimică! Vrei să vezi că poate își pierde pofta?”, a scris și europarlamentarul Lega Angelo Ciocca, pe Twitter. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
medici italia stresati

Italia, medici deprimați și stresați, jumătate ar vrea să plece: ”Prea multe ore la serviciu”

Monica concurentă Grande Fratello murit

Monica, fostă concurentă Grande Fratello, a murit fulgerător, atac de cord la 37 de ani