in

Monica, fostă concurentă Grande Fratello, a murit fulgerător, atac de cord la 37 de ani

Monica, fostă concurentă în Italia la Grande Fratello, a murit la doar 37 de ani, posibil atac de cord. Tânăra participase la cea de-a 12-a ediție a reality show-ului de la Canale 5. În momentul producerii tragediei, ea se afla în Catanzaro.
Monica Sirianni, în vârstă de 37 de ani, a murit vineri, 5 mai, seara târziu, în Soveria Mannelli, în provincia Catanzaro: se afla într-un bar și i s-a făcut rău. Sirianni participase în calitate de concurentă la Grande Fratello 12. Ziarele locale au relatat știrea.

>>> Italia, mănâncă o floare otrăvitoare și moare, expert în ierburi medicinale confundă păpădia cu o altă plantă

Monica, fostă concurentă Grande Fratello, a murit fulgerător

Potrivit ziarelor locale, care au fost primele care au raportat vestea dispariției, femeia s-a îmbolnăvit brusc: prietenii care se aflau cu ea au dat imediat alarma și a fost transportată de urgență la spital. Însă nu s-a mai putut face nimic pentru ea: a murit la scurt timp după ce a ajuns la urgențe. Cauza decesului este în curs de investigare pentru a se stabili ce a provocat boala fatală. Nu este exclus ca tânăra Monica să fi suferit un atac de cord.

Monica, profesoară de limba engleză, ajunsese faimoasă când a participat la cea de-a douăsprezecea ediție a reality show-ului Canale 5, cel care a fost difuzat la cumpăna dintre 2011 și 2012: la acea vreme, Grande Fratello era prezentat de Alessia Marcuzzi, iar Alfonso Signorini era comentator.

Marianna a fost aleasă să facă parte din distribuția popularului reality show când avea doar 25 de ani. Fiică a unor emigranți din Calabria care aleseseră să se mute la Sydney, Monica s-a întors în Italia în ciuda opoziției părinților ei. Ea a lucrat ca profesoară de limba engleză.

>>> Lipsește în toată Italia Amoxicilina, un antibiotic pentru copii: „Situația se înrăutățește”

Posibil atac de cord la 37 de ani

Ediția GF care a văzut-o printre participanți a fost câștigată de Sabrina Mbarek. În plus, participarea Monicăi la concurs a coincis cu începutul relației sale amoroase cu Fabrizio Conti, un coleg de casă pe care l-a cunoscut în Casa Cinecittà.

Conti s-a dovedit a fi atât de implicat cu Monica încât a lăsat deoparte pasiunea cu Martina Pascutti, o altă concurentă pe care a cunoscut-o în ”Casă”. Între cei doi s-a născut o legătură importantă care însă s-a întrerupt după încheierea reality show-ului. Monica a revenit de mult timp la viața ei obișnuită, abandonând micul ecran. În ciuda faptului că părinții ei erau plecați în străinătate, ea alesese să rămână și să locuiască în Italia.

sursa: Corriere.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Un mecanic din Moinești a violat o fată de 16 ani la Latina

Un mecanic din Moinești a violat o fată de 16 ani la Latina: arestat într-o fabrică abandonată

Un fost politician de diaspora vinde „cafea cu spumă de aur”

Fost politician de diaspora, acum vinde „cafea cu spumă de aur”. „Până unde merge prostia”