in

Fost politician de diaspora, acum vinde „cafea cu spumă de aur”. „Până unde merge prostia”

Un fost politician de diaspora vinde „cafea cu spumă de aur”, ultima delicatesă apărută la Cluj. Avram Gal, fost lider, printre altele, la PC Diaspora, acum Președinte PSD Câmpia Turzii, a găsit calea de a face bani: vinde cafea cu foiță de aur la prețuri mai mari decât în Dubai.

>>> Pizza cu foiță de aur, inventată de un român stabilit în Italia: „O dată în viață poți să faci o nebunie”

Fost politician de diaspora, vinde cafea cu spumă de aur

Avram Gal, acum președinte la PSD Câmpia Turzii, proprietar de restaurant la Cluj, și-a prezentat cafeaua pe Facebook: „Dacă doriți să vă răsfățați iubita sau pe dumneavoastră, o puteți face cu o cafea la doar 60 de lei. O cafea specială, cu foiță de aur. Mai bun și mai scump decât în Dubai. Atât s-a putut!”, a spus Avram Gal, într-o postare pe Facebook.

Cuvintele sale nu au fost însă prea bine primite. Numeroși internauți au comentat în termeni deloc măgulitori pe marginea clipului, scrie Adevărul.

Un fost politician de diaspora vinde „cafea cu spumă de aur” – „Nu vă mirați. Prostia face bani cu ajutorul Proștilor”, a spus cineva. „Doamne ferește, până unde poate merge prostia?”, a adăugat altul.
„Bravo ție ai revoluționat și cafeaua de lux în România…Barista e minciună pe lângă cafeaua ta cu foiță de aur. 60 de lei pe o cafea aurită, prost e ăla care cumpără nu cine vinde. Și la vară vei băga în meniu Latte Machiatto cu mercur și spumă din platină…”, l-a ironizat altcineva.

„Ieftină cafeaua, 100 era mai rotund” și „Dă-o încolo de cafea, bea o țuică” au fost doar două din mulțimea de comentarii ironice. Altul a observat că prețurile din România au ajuns în foarte multe cazuri să le întreacă pe cele din țări mult mai bogate. „Așa e totul în România, mai scump ca în Dubai, Germania, Italia, Franța și multe alte țări occidentale. Doar salariile nu sunt așa de „scumpe” ca afară.”

>>> Rareș Bogdan și-a sărbătorit soția în Italia, mega-petrecere dată de șeful PNL Diaspora – VIDEO

Avram Gal a trecut pe la toate partidele

Avram Gal a fost președinte al organizației Diaspora la Partidul Conservator, apoi a condus filiala diaspora al Partidului Puterii Umaniste, pentru ca acum să fie liderul ALDE Diaspora, după ce a fost consilier al unor miniștri din PNL și PSD. A fost trimis la un moment dat în judecată de DNA. Mai multe detalii: >>> Marius Avram Gal, lider traseist la filiale în diaspora, trimis în judecată de DNA: a pretins 600.000 de lei de la o firmă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Monica concurentă Grande Fratello murit

Monica, fostă concurentă Grande Fratello, a murit fulgerător, atac de cord la 37 de ani

Româncă îngrijitoare Italia salvat bătrâna

O româncă, îngrijitoare în Italia, și-a salvat bătrâna de 92 de ani dintr-un incendiu