in

O româncă, îngrijitoare în Italia, și-a salvat bătrâna de 92 de ani dintr-un incendiu

O româncă, îngrijitoare în Italia, și-a salvat bătrâna de 92 de ani dintr-un incendiu. O tragedie a fost la un pas de a se produce vineri, puțin după ora 23.00, într-o casă cu trei etaje de pe Via Aosta nr. 73 din Ivrea.

>>> Italia, mănâncă o floare otrăvitoare și moare, expert în ierburi medicinale confundă păpădia cu o altă plantă

Româncă, îngrijitoare în Italia, a salvat bătrâna din incendiu

Giulia Ferrero, în vârstă de 92 de ani, care era ușor intoxicată din cauza fumului respirat, a suferit arsuri la picioare, deoarece flăcările s-au extins și la patul în care dormea în apartamentul de la parter. Probabil că și-a fracturat și femurul în timpul operațiunii de salvare. Medicată de cei de la 118, femeia de 92 de ani a fost apoi transportată la spital: nu este în pericol de moarte.

Îngrijitoarea a avut, de asemenea, nevoie de îngrijiri medicale, deoarece a inhalat fum.

Pe Via Aosta a sosit și o mașină de patrulare de la secția de poliție. Mai multe echipaje ale pompierilor din Ivrea au intervenit pentru a stinge flăcările și, potrivit unei prime reconstituiri, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit care a izbucnit la o bară de curent unde se află prize electrice.

Din fericire, bătrâna a activat întrerupătorul de circuit și astfel îngrijitoarea, care locuiește la etaj, a coborât și a dus-o în siguranță.

>>> Îi alunecă flexul din mâini și îi taie gâtul, muncitor român de 43 de ani mort la Roma

Acum sunt în afara oricărui pericol

Echipele de pompieri au ajuns rapid la fața locului, lucrând neobosit pentru a le pune în siguranță pe cele două femei. Intervenția pompierilor a durat toată noaptea.

Femeia în vârstă a suferit arsuri minore la un picior, din fericire nu grave. Atât ea, cât și îngrijitoarea sunt în prezent în stare stabilă și se află sub observație medicală.

Incendiul a provocat o mare îngrijorare în comunitatea locală, care s-a mobilizat pentru a le oferi sprijin și ajutor celor două victime. Investigațiile privind originea exactă a scurtcircuitului sunt în curs de desfășurare, iar experții lucrează pentru a determina cauzele specifice ale incidentului.

În cronica unui dezastru, atenția este atrasă de eroismul curajoasei îngrijitoare care și-a riscat propria viață pentru a o salva pe cea a bătrânei femei.

sursa: giornalelavoce.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Un fost politician de diaspora vinde „cafea cu spumă de aur”

Fost politician de diaspora, acum vinde „cafea cu spumă de aur”. „Până unde merge prostia”

Italia distribuie populației cardul de cumpărături pentru săraci

Italia distribuie populației cardul de cumpărături pentru săraci, vor fi operaționale din iulie 2023