in

Italia, tânăr de 18 ani, moare de Escherichia coli după o vacanță: Parchetul deschide o anchetă

Italia, tânăr de 18 ani, moare de Escherichia coli. Paolo Rizzolli, din Trentino, a murit vineri, după trei zile în spital. Săptămâna precedentă fusese în Salento împreună cu doi prieteni, iar ancheta este în curs de desfășurare pentru a afla ce a declanșat infecția, care a fost probabil de origine alimentară.

Italia, tânăr de 18 ani, moare de Escherichia coli

Procuratura din Trento a deschis o anchetă în cazul morții lui Paolo Rizzolli. Tânărul, în vârstă de 18 ani, din Trentino, a murit din cauza unei infecții contractate în timpul unei vacanțe în Salento, scrie Corriere.it.

Originar din Lavis, băiatul a murit la spitalul Santa Chiara din Trento în seara zilei de 23 septembrie. Cauza infecției, așa cum a reieșit din ancheta sanitară după moartea sa, a fost o infecție cu Escherichia coli. Probabil de origine alimentară.

Procuratura din Lecce, care ar putea avea competență teritorială, a demarat imediat investigațiile delegate la Nas.

Sub observație două produse

Între 11 și 18 septembrie, Paolo, împreună cu doi prieteni, s-au cazat într-un b&b lângă Otranto, în provincia Lecce. Sub observație au fost produsele consumate de cei doi, în special un risotto cu fructe de mare și câteva produse lactate.

Unul dintre cei doi prieteni ai lui Paolo ar fi acuzat dureri de cap și dureri abdominale în timpul vacanței. Acum, însă, va fi de datoria militarilor din cadrul unității sanitare și antiseptice din Trento să verifice dacă și cu ce ocazie Rizzolli a intrat în contact cu bacteria otrăvită.

Alături de ei lucrează colegii lor din Lecce, care reconstituie cu precizie etapele vacanței lui Paolo în Salento.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Român venit la cules mere în Italia, arestat pentru viol: a ademenit victima în livadă și a abuzat de ea

DIGI Mobil face angajări în Italia: „Noile talente se vor alătura echipei”