in

DIGI Mobil face angajări în Italia: „Noile talente se vor alătura echipei”

 Știri Italia – DIGI Mobil face angajări în Italia – DIGI Mobil este activă în Italia din 2010. Creșterea puternică împinge compania să extindă forța de muncă. Se fac noi angajări de responsabili comerciali și programatori IT și se organizează stagii de practică pentru talente.

DIGI Mobil face angajări în Italia

Digi Mobil, unul dintre principalii operatori italieni de telefonie mobilă virtuală și parte a multinaționalei de telecomunicații RCS & RDS, a anunțat deschiderea selecțiilor pentru a introduce noi figuri profesionale în diferite departamente ale companiei, anunță adnkronos.

Activă în Italia din 2010 și caracterizată printr-o creștere constantă în ceea ce privește cifra de afaceri (+ 15% față de 2021) și utilizatori (+ 19%), Digi este o companie extrem de dinamică, cu anvergură internațională, care intenționează să-și susțină expansiunea prin extinderea personalului, continuând astfel acea tendință de extindere a forței de muncă care a cunoscut, în ultimii doi ani, o creștere de aproape 15%.

Noile talente se vor alătura unor echipe care întâmpină oameni motivați, cu un accent puternic pe rezultate și cu dorința de a crește într-un context stimulativ. Un curs de formare bazat pe viziunea care distinge Digi Mobil, care are valorile fondatoare ale culturii sale corporative în deschidere, încredere și colaborare.

SRI face angajări. Care sunt cerinţele şi ce salariu are un spion

Ce caută Digi Italia

În special, Digi caută directori de vânzări care să opereze atât în ​​sediul central din Milano, cât și pe întreg teritoriul italian. Selecția se adresează unor persoane cu diferite niveluri de experiență, persoane dinamice, cu spirit de inițiativă, dornice să se perfecționeze datorită activității în domeniu dar și printr-un parcurs dedicat de învățare și dezvoltare.

În plus, impulsul puternic pentru inovație constantă care caracterizează Digi determină compania să caute programatori IT. În special, candidații ideali vor avea abilități în activități front-end și back-end.

O realitate dinamică și stimulatoare precum Digi caută în permanență tinere talente, studenți sau proaspăt absolvenți în discipline Umaniste, Economie sau Ingineria Telecomunicațiilor cărora să le garanteze un parcurs de formare la locul de muncă, susținut de mentori și tutori care să le permită să dobândească noi cunoștințe și să pună în practică ceea ce au învățat în anii de studiu.

Activitatea de formare, cu o durată de 3 sau 6 luni, își propune să însoțească creșterea personală și profesională a tinerelor talente care fac primii pași în lumea muncii, repartizându-le departamentului care reflectă formarea lor, asigurând totodată flexibilitate maximă. posibilitatea de a alege între un angajament cu normă întreagă și unul cu normă parțială.

„Mulțumită succeselor din acești ani, suntem încântați să putem primi noile talente și să le vedem ca protagoniști ai unui drum de creștere profesională și umană”, a comentat Dragoș Chivu, Director General Digi Italia . „În Digi, de fapt, factorul uman a jucat întotdeauna un rol fundamental și din acest motiv căutăm oameni care doresc să se implice și sunt dispuși să-și dea contribuția pentru ca prezența noastră în zonă să crească din ce în ce mai mult”.

Aplicațiile pot fi trimise la [email protected], introduse în secțiunea corespunzătoare a site-ului https://www.digimobil.it/it/lavora-con-noi/ sau pe LinkedIn.

Lombardia, țara îngrijitoarelor și a menajerelor, creștere spectaculoasă a angajărilor, dar 6 din 10 lucrează ”la negru”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
tanar moare esterichia coli

Italia, tânăr de 18 ani, moare de Escherichia coli după o vacanță: Parchetul deschide o anchetă

munca italia citrice

Italia nu mai e în topul preferințelor românilor pentru munca în străinătate, e abia pe locul 10