in

Italia vrea să elimine cerința 3-G pentru turiști. ”Pandemia este în faza finală”

Italia vrea să elimine cerința 3-G pentru turiștii străini. Guvernul italian să relaxeze restricțiile CoV în turism, urmând exemplul Franței, care le va relaxa din aprilie, anunță presa internațională.

Ministrul Turismului Massimo Garavaglia a anunțat într-un interviu acordat cotidianului roman ”Il Messaggero” (ediția de joi) că cerința 3-G pentru turiștii străini va fi ridicată în vară, la fel și cerința 2-G în hoteluri.

Masca nu va mai fi obligatorie în exterior în Italia începând de vineri

Italia vrea să elimine cerința 3-G pentru turiști

„Pandemia este în faza finală, situația este din nou sub control. Curba de contagiune scade rapid și în curând vom putea ridica restricțiile care împiedică reluarea turismului”, a spus ministrul. Partidul său, Lega, militează de câteva săptămâni pentru o relaxare.

Guvernul de la Roma plănuiește noi subvenții pentru companiile de turism care au suferit rău de pe urma pandemiei. Sunt planificate măsuri pentru hoteluri și o reducere fiscală de șase luni pentru agențiile de turism și touroperatorii, a continuat ministrul.

Mâine, măștile vor fi obligatorii în aer liber în toată Italia. Mai trebuie să ai o mască la tine și să o folosești în aglomerație, potrivit unei ordonanțe a ministrului Sănătății, Roberto Speranza.

Dacă faci sport, nu trebuie să porți mască. Măștile sunt încă obligatorii în interior până pe 31 martie. 

Dacă starea de urgență legată de coronavirus în Italia nu se prelungește după 31 martie, așa cum era de așteptat, este posibil ca cerințele de mască să scadă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
filmata agresata

Tânără de 18 ani filmată în timp ce era agresată sexual de un român. Bărbatul a fost achitat: ”Nu a fost viol”

Un bucătar român din Abruzzo a gătit pentru Festivalul Sanremo: „Merită toate aplauzele noastre”