in

Un bucătar român din Abruzzo a gătit pentru Festivalul Sanremo: „Merită toate aplauzele noastre”

Un bucătar român la Sanremo: Un român din localitatea San Salvo din Abruzzo a participat la Festivalul de la Sanremo cu preparatele sale delicioase. Este vorba de George Bogdan Cibi, care primește acum aplauze de la primarul localității unde locuiește.

un bucatar roman la Sanremo

Un bucătar român la festivalul Sanremo

Prin intermediul românului, orașul San Salvo a fost prezent la cea de -a 72-a ediție a Festivalului cântecului italian.

George Bogdan Cibi, bucătarul de 39 de ani din San Salvo, a fost membru al brigăzii de bucătărie din Sanremo Sol, făcându-i pe protagoniștii evenimentului de la Sanremo să mănânce feluri tradiționale din Abruzzo.

„Merită toate aplauzele noastre”

„Concetățeanul nostru merită toate aplauzele noastre – spune primarul din San Salvo, Tiziana Magnacca – pentru că a reușit să-și construiască propria identitate în bucătărie.

A dat dovadă de pasiune, pricepere și hotărâre în a ști să-și creeze identitatea proprie și recunoscută ca bucătar de arome bune și mâncare bună. Felicitări și ad maiora”.

O româncă din Bologna reprezintă Italia la „Săptămâna bucătăriei italiene” în Paris: „E o mare onoare pentru mine”

George Bogdan Cibi, de origine română, a ajuns în San Salvo în 2008. În prezent lucrează la restaurantul „La Sfinge”, scrie sansalvo.net.

Festivalul Sanremo

Festivalul de muzică de la Sanremo din Italia s-a încheiat sâmbătă, 5 februarie, după 4 seri de competiție. Marii câștigători sunt tinerii muzicieni Mahmood&Blanco cu melodia BRIVIDI. Ei i-au devansat pe legendarul Gianni Morandi și pe cântăreața Elisa, clasați pe următoarele locuri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
turism fara 3g italia

Italia vrea să elimine cerința 3-G pentru turiști. ”Pandemia este în faza finală”

scumpire energie in Italia

Energia s-a scumpit cu peste 38% în Italia, guvernul anunță un pachet de măsuri