in

Italia vrea să înceapă vaccinările în masă la începutul anului 2021. ”În câteva luni putem începe cu vaccinări pe scară largă”

Italia vrea să înceapă vaccinările în masă împotriva virusului corona la începutul anului 2021. Guvernul italian se așteaptă ca 3,4 milioane de doze de vaccin să fie disponibile în țară până în ianuarie. „În câteva luni putem începe cu vaccinări pe scară largă”, a declarat comisarul guvernamental Domenico Arcuri, potrivit comunicatelor de presă, citate de presa internaționalăItalia încearcă deja să cumpere cantități mari de seringi pentru vaccinări.

Deocamdată nu există o vaccinare obligatorie. „Sperăm că până în al treilea trimestru al anului 2021 vom fi vaccinat o mare parte dintre italieni. Dar nu știm câți italieni vor să fie vaccinați ”, a spus Arcuri. Este planificată o platformă pentru înregistrarea numelor cetățenilor vaccinați. Persoanele vaccinate ar trebui să primească un certificat, a specificat Arcuri.

Unitățile de terapie intensivă urmează să fie mărite

Comisarul guvernamental a spus că măsurile guvernamentale stricte CoV arată rezultate la nivel regional. Numărul de noi infectați crește mai puțin decât în ​​ultimele zile. Guvernul încearcă să crească numărul de locuri în unitățile de terapie intensivă din spitale de la 8.885 la peste 11.200.

În Italia, numărul persoanelor infectate cu coronavirus a crescut în ultimele 24 de ore. Numărul de noi infecții a crescut de la 34.283 la 36.176. Au fost raportate 653 de decese, în ziua precedentă au fost 753, a declarat Ministerul Sănătății. Astfel, de la începutul pandemiei în Italia, pe 20 februarie, 47.870 de persoane au murit cu sau din cauza virusului corona.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Anzio, un adolescent român de 16 ani și-a înjunghiat tatăl pentru a-și apăra mama, acum este acuzat de tentativă de omor

Un prânz pentru sărmani la „Taverna lui Dracula”: «Cei care au venit sunt majoritatea italieni, toți săraci».