in

Anzio, un adolescent român de 16 ani și-a înjunghiat tatăl pentru a-și apăra mama, acum este acuzat de tentativă de omor

Un adolescent român de 16 ani din Anzio și-a înjunghiat tatăl cu un cuțit, în timpul unui conflict izbucnit între bărbat și mama tânărului, aflați într-un proces de separare. Cei doi au trei copii, de 16, 14, respectiv 10 ani, însă între ei a intervenit separarea, din cauza certurilor. Adolescentul de 16 ani este acuzat de tentativă de omor, el fiind condus într-un centru pentru minori.

Vecinii povestesc despre certuri dese. Soț și soție în proces de separare, cu trei copii în vârstă de 16, 14 și zece ani. El, cu dosare la poliție, este zidar, ea este casnică. Acasă, un climat din ce în ce mai greu, până la sfârșitul dramatic de miercuri seara: fiul cel mare a încercat să aplaneze un conflict între părinți pentru a-și apăra mama, dar tatăl l-a împins spre o ușă de sticlă care s-a spart. 

În acel moment, băiatul a apucat un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat în abdomen pe tatălui său care a rămâs la pământ într-o baltă de sânge. O scenă dramatică, în fața fraților mai mici și a mamei care au reacționat imediat și l-au ajutat imediat chemând 112. Acum, bărbatul de 37 de ani este internat cu prognostic rezervat la spitalul Anzio.

Tânărul de 16 ani este acuzat de tentativă de omor. Carabinierii l-au arestat pe băiat – care a recunoscut totul -, și l-au condus la centrul de primire pentru minori din via Virginia Agnelli, din Portuense. Cu privire la caz, soldații Arma fac cercetări în numele instanței pentru minori. 

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
papa Francisc instagram

O fotografie deocheată a unui model brazilian a primit “like” de pe contul oficial al Papei. Investigaţie la Vatican

Italia vrea să înceapă vaccinările în masă la începutul anului 2021. ”În câteva luni putem începe cu vaccinări pe scară largă”