in

O fotografie deocheată a unui model brazilian a primit “like” de pe contul oficial al Papei. Investigaţie la Vatican

Investigaţie la Vatican, după ce contul oficial de Instagram al Papei Francisc a apreciat o fotografie în ipostaze provocatoare a unui model brazilian, scrie BBC.

Natalia Garibotto este un model care împărtășește pe rețelele de socializare fotografii cu ipostaze în lenjerie intimă. Tănărul model are peste 2 milioane de adepți pe Instagram. Ea a primit like de pe contul Suveranului Pontif la o fotografie în care este îmbrăcată sumar într-o „uniformă şcolară”.

“Excludem faptul că «like-ul» a venit din partea Sfântului Scaun, care a cerut explicații din partea Instagram”, a declarat, joi, pentru The Guardian, un purtător de cuvânt al Vaticanului.

“Like-ul” respectiv a fost scos la o zi după ce a fost dat, conform presei internaționale. Nu este clar însă când a fost dat, dar nici cum a fost dat. Contul oficial de Instagram al Papei Francisc, care folosește numele de utilizator “franciscus”, este urmărit de 7,4 milioane de persoane din întreaga lume.

Acesta este “gestionat de o echipă de angajați”, potrivit unor surse apropiate biroului de presă al Vaticanului. Pe contul său de Twitter, Nataliei Garibotto a glumit pe seama situației. “Măcar voi ajunge în Rai”, a spus ea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
a treia doza recomndata de Crisanti

Virusulogul Crisanti: „Eu nu m-aș vaccina în ianuarie. Aș dori să fiu sigur că acest vaccin a fost testat corespunzător și îndeplinește toate criteriile de siguranță și eficacitate»

Anzio, un adolescent român de 16 ani și-a înjunghiat tatăl pentru a-și apăra mama, acum este acuzat de tentativă de omor